[social_share_button]

Dice of Ra Online

Dice of Ra

Jocul Dice of Ra este dedicată Egiptului. Permite jucătorilor să primească plățile de premii de până la 10.000 de credite. Fiecare jucător are posibilitatea de a obține 15 rotiri gratuite cu triplul multiplicare a tuturor câștigurilor. În jocul Dice of Ra există un joc de risc, un simbol sălbatic și o risipă. Funcția cea mai avantajoasă a dispozitivului este jackpot progresiv.

Regulile jocului Dice of Ra

Dice of Ra are următoarea structură:

  5 role cu 3 celule verticale;
  15 linii de plată reglabile.

Înainte de începerea jocului, un utilizator trebuie să stabilească denumirea, numărul de linii de câștig și mărimea pariului total. Acest lucru se face în menium care se deschide făcând clic pe butonul cu uneltele. Din acesta un jucător poate merge la masa de plată prin apăsarea tastei „i”. Pentru a porni rolele, un jucător trebuie să folosească elementul de control cu ​​săgeata circulară. Câștigurile sunt acordate pentru combinații de 2 până la 5 simboluri identice pe linia activă de plată. Dacă premiul este mai mic de 1050 de credite, un utilizator poate trece la jocul de risc. În el poate dubla mărimea plăților, ghicind culoarea costumului de carte. Pentru a începe această rundă, trebuie să faceți clic pe butonul „x2”.

Câștiguri și bonusuri

Toate icoanele sunt făcute să arate cuburi de piatră cu imagini diferite. În jocul Dice of Ra, câștigul maxim este adus de piatra albă pe fundalul gândacului scarab. Acesta este un simbol sălbatic care aduce câștigurile de 200, 200 și 10.000 de credite la cel mai mare pariu și înlocuiește, de asemenea, toate pictogramele, cu excepția scatterului. Combinațiile completate de această pictogramă sunt plătite în suma dublă.

Icoanele obișnuite sunt plătite după cum urmează:

  zarurile pe fundalul faraonului si egipteanul – 20, 200, 2000;
  zarurile cu Sfinxul, Egiptenii și ochiul lui Horus – 20, 200, 800;
  zaruri cu o pisica si un sceptru – 20, 80, 400;
  zaruri cu o cruce, o amforă și o pasăre – 20, 40, 200.

Piatra de pe inscripția Scatter este folosită ca o scatter. Când apar 3, 4 sau 5 dintre ele în orice poziție de pe role, ele aduc până la 120, 1500 sau 3000 de credite. Dacă există cel puțin 3 împrăștieri în orice parte a terenului de joc, un jucător primește 15 rotiri gratuite. În timpul acestora, toate câștigurile de premii sunt calculate în sume triple.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.