[social_share_button]

Zodiac Wheel Online

Zodiac Wheel

Jocul Zodiac Wheel este dedicată temei astrologice. Structura jocului include 5 tamburi și 5 linii de plată fixe. Dacă vedetele se aliniază într-un mod favorabil, cei mai de succes jucători vor fi norocoși să câștige un jackpot progresiv. Plata maximă pentru o rotație este de 6.000 de credite. În joc, există un simbol sălbatic, două împrăștieri și un joc de risc.

Regulile jocului Zodiac Wheel

În jocul de pacanele Zodiac Wheel, sunt disponibile două setări de joc pentru un utilizator:

  • denumirea monedei jocului în credite;
  • suma pariului total.

Acești parametri sunt setați în meniu, care este deschis prin butonul cu imaginea uneltelor. Din acesta, un jucător poate merge și la tabela de plăți, care este afișată folosind tasta „i„. Puteți începe rotirea utilizând elementul de control cu ​​o săgeată circulară. Combinațiile câștigătoare în jocul Zodiac Wheel pot consta din aceleași pictograme care se încadrează pe linia de câștig în număr de 2 până la 5. Dacă rotația câștigătoare aduce un jucător sub 350 de credite, el poate multiplica premiul în jocul de risc. Pentru a o porni, trebuie să apăsați butonul x2. Regulile sale sunt simple: este suficient să ghiciți culoarea costumului cărții ascunse, iar ultimul câștig va fi dublată.

Câștiguri și bonusuri

Portretul unui astrolog aduce cele mai mari câștiguri în jocul Zodiac Wheel. La pariul maxim, sunt 20, 100, 400 și 6000 de credite. Un simbol sălbatic este roata zodiacală. Apare numai pe 3 rotițe centrale și înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția celor care se împrăștie. Icoanele obișnuite aduc următoarele sume:

  • un portret al unei femei, un telescop – 80, 200, 1000;
  • un glob – 40, 100, 400;
  • A, K, Q, J – 20, 60, 200.

Unul dintre simbolurile scatter arată ca o carte. Dacă cel puțin 3 dintre ele apar oriunde pe teren, un jucător primește până la 30, 200 sau 1.000 de credite. A doua scatter este o hartă. Atunci când cel puțin 3 astfel de icoane cad în orice poziție, un jucător primește plăți de până la 200 de credite. Nu există rotiri gratuite și runde de premiu în joc.

Dacă ți-a plăcut Zodiac Wheel vă recomandăm să încerci și Egypt Sky de la EGT.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.