[social_share_button]

10 Burning Heart Online

10 Burning Heart

Bine ați venit la 10 Burning Heart continuarea jocului bine cunoscut „5 Heart Burning”. Acesta este un alt joc de pacanele 77777 cu tehnologia Euro Gaming. Este o companie de renume pe piața jocurilor de noroc. Există mai multe motive pentru care este atât de popular – prima este că această companie a fost primul dezvoltator de jocuri de noroc de pe piață. Cel de-al doilea motiv este că EGT Software continuă să-și dezvolte jocurile de noroc și rămâne unul dintre cei mai buni producători. Fundalul jocului este făcut în culori rosii suculente, la fel ca o inimă arzătoare.

În 10 Burning Heart grafica HD și animația 3D din joc o fac nu numai interesantă, ci și frumoasă. Nu există nicio înregistrare și nu este necesară descărcarea pentru a juca acest joc de pacanele.

Cum se joacă 10 Burning Heart Online

10 Burning Heart este un joc clasic de pacanele cu 5 role și 10 linii de plată fixe. Când există o linie fixă ​​în joc, jucătorul nu va avea șansa de a schimba valoarea acestuia. La fel ca în acest joc. Nu există nicio modalitate de a modifica cantitatea de linii pe care doriți să jucați. Pariul minim este de 10 monede pe rotație. Pariul maxim este de 100 de monede.

Pentru a schimba un pariu, trebuie doar să apăsați un buton în partea de jos a ecranului. O astfel de gamă largă de pariuri o face confortabilă pentru a juca acest joc. Există, de asemenea, o șansă de a verifica modul în care combinațiile câștigătoare sunt plasate pe interfață. Pentru a face acest lucru va fi suficient doar să apăsați un buton „i” în partea de jos a ecranului. După aceasta, pe interfață vor apărea combinații doritoare și colorate.

Opțiunea Autoplay este disponibilă și în acest joc, realizat de dezvoltatorii EGT. Pentru a o activa, jucătorii trebuie să apese butonul de rotire. Nu există nici o limită a rotirii automate.

Bonusuri și Caracteristici  10 Burning Heart

Burning Heart este cel mai influent simbol din joc. Acesta se găsește numai pe cea de-a doua, cea de-a treia și cea de-a patra rolă din joc. Este greu să pierdeți un simbol sălbatic, deoarece există un „Wild” scris pe inimă. Este una dintre cele mai scumpe pictograme de joc. De asemenea, poate înlocui aproape toate simbolurile pe ecran, cu excepția a două tipuri de simboluri scatter.

La fel ca în versiunea anterioară a jocului, „5 Burning Heart”, putem vedea aici un semn de dolar și un simbol de stea. Primul este un simbol scatter. Acesta poate fi întâlnit pe orice bobină. Dacă în versiunea anterioară a acestei mașini automate au avut șansa de a câștiga 500 de monezi, aici există o șansă de a câștiga 100 000 de monede.

În 10 Burning Heart va exista și o recompensă pentru patru și trei simboluri scatter, dar în cantitate mai mică. Simbolul stea poate fi găsit numai pe primul tambur, pe al treilea și pe cel de-al cincilea tambur. Există, de asemenea, o mare răsplată pentru aceste simboluri. La sfârșitul jocului, multiplicatorul se va porni automat. Este un joc de risc care se aprinde instantaneu după fiecare rotire norocos de role. Jucătorul va alege între cartea roșie și cea neagră. Numerarul va fi dublat automat dacă alegerea se face corect.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.