10 Burning Heart Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
10 Burning Heart

10 Burning Heart este un joc de pacanele 777 care rulează pe platforma software EGT Interactive. Acest joc cu tematică de fructe, are 10 linii de plată. Veți obține o mulțime de șanse să câștigați câteva totaluri incitante, creând combinații de simboluri, cum ar fi clopotele, fructele și 77777. In 10 Burning Heart există o caracteristică Gamble care vă ajută să vă dublați câștigurile și bine-cunoscutele jackpot-uri mystery de 4 nivele.

Cum se joacă 10 Burning Heart?

10 Burning Heart este la fel ca orice alt joc de pacanele, acest joc are și anumite moduri de a juca, dar nimic nu sa schimbat în acest departament în comparație cu alte jocuri de la EGT.

  • Puteți alege pariurile pe un panou rapid de pariere, care va transforma automat rolele la acel pariu după ce le alegeți.
  • Jocul automat va roti rolele fără întrerupere la cel mai recent pariu ales. Rotile vor continua să se rotească până când atingeți același buton din nou pentru a le opri.
  • Puteți încerca să vă dublați câștigurile prin lovirea butonului Gamble care va aprinde după fiecare combinație câștigătoare pe care o aveți.

Caracteristicile joccului

In 10 Burning Heart inima este simbolul sălbatic din joc și poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Odată ce aterizează pe role, acesta poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția Scatterului Dollar Sign și Purple Star Scatter.

Purple Star Scatter apare numai pe rolele 1, 3 și 5, dar ambele simboluri Scatter pot forma victorii împrăștiate dacă aterizați 3 sau mai multe pe role.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

40 Super HotShining Crown5 Dazzling Hot
Dice and RollBurning Hot20 Burning Hot
Extra StarsEgypt SkyFlaming Hot

Joc de risc

Apăsarea butonului Gamble declanșează caracteristica jocului de risc pentru a dubla câștigurile. Va trebui să ghici dacă cartea care urmează să fie desenat va fi roșu sau negru. Daca ghiciți corect câștigul dvs se va dubla, iar dacă nu ghiciți vă va duce înapoi la jocul de bază. Puteți să părăsiți runda Gamble oricând și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului Collect.

Jackpot Cards Mystery

In 10 Burning Heart Există de asemenea un bonus aleatoriu numit Jackpot Cards Mystery, care are 4 nivele. Fiecare costum de carte este un nivel diferit, iar indicatorii sunt setați deasupra rolelor.

  Cupă – nivelul 1
  Caro – nivelul 2
  Pică – nivelul 3
  Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată ce caracteristica este declanșată veți ajunge să alegeți cartele formate cu fața în jos până când veți dezvălui 3 carti potrivite.

Dacă ți-a plăcut 10 Burning Heart vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot.

Game Stats

893 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top