[social_share_button]

Age of Egypt Online

Age of Egypt

Age of Egypt este un joc cu 20 de linii de plată si cu 5 tambururi de la Playtech, care este compatibilă cu dispozitivele mobile și PC-urile desktop. Puteți roti rolele de la 0,20 centi până la 10.000 de euro pe rotire.

Când vine vorba de „comorile” sau bonus-urile, există o funcție gratuită de rotiri unde se pot câștiga un număr nelimitat de rotiri gratuite cu multiplicatori de 3 ori, precum și un bonus „Pick Me” cunoscut sub numele de Caracteristica Anubis. Anubis a fost zeul morților și îmbălsămat și a fost reprezentat ca o figură umană cu capul unui șacal.

RTP sau randamentul mediu al jocului este de 96,4% , cu simboluri pe role , cum ar fi scarabeu, Sfinx (Wild), Regina Faraon (Scatter), Horus (zeul Regalitate și cerul), Ochiul lui Horus, carduri de la 10 la Ace (simboluri cu valoare redusă).

Cum se joacă Age of Egypt?

Valoarea maximă a monedelor care pot fi jucate pe fiecare linie este de 20. Dacă nu mai aveți câștiguri semnificative, vă recomandăm să jucați Age of Egypt de la 100 € sau mai mult. Deoarece volatilitatea jocului este în intervalul mediu, este nevoie de aproximativ 80 de rotiri suplimentare pentru a declanșa caracteristica de rotiri gratuite.

Rezultatele de bază ale jocului sunt grație datorită simbolului Sfinx care completează combinațiile câștigătoare atunci când înlocuiește simbolurile adiacente acestuia, cu excepția scatterului. Când se afișează 5 sălbatice la pariul maxim, câștigul dvs. este de 500 ori mai mare.

Bonusul Anubis

În Age of Egypt simbolul bonusului este Anubis, când 3 sau mai multe dintre ele apar pe role (1, 2 și 3) veți declanșa runda Bonus Anubis. O pagină nouă deschide afișarea mai multor artifcats, veți primi până la 5 ponturi și acestea vor fi proporționale cu cantitatea de simboluri bonus.

Rotiri gratuite

În Age of Egypt pictograma scatter responsabilă de declanșarea funcției de rotiri gratuite este Regina Faraonului. 3 sau mai multe dintre ele pe o linie de plată activă va fi inițiată de caracteristica Royal Treasury free spins – 10 rotiri gratuite vor fi acordate cu un multiplicator de 3 ori. Caracteristicile gratuite de rotiri pot fi redate din nou în cazul în care vor apărea încă 3 sau mai multe scatter, 10 rotiri suplimentare gratuite vor fi acordate din nou. Este o caracteristică interesantă a turneelor ​​gratuite, deoarece o sumă nelimitată poate fi câștigată și fiecare câștig de rotație gratuită este triplată. O altă caracteristică în ceea ce privește rotirile gratuite este atunci când simbolul Bonusul Anubis este declanșat.

Dacă ți-a plăcut Age of Egypt vă recomandăm să încerci și Burning Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.