American Poker V Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
American Poker V

American Poker V a fost creat de Wazdan. Veți primi plăți în acest joc de poker ca la aparate pentru combinații de cinci cărți. Recompensa maximă este de 800 de ori pariul dvs. Joci un pachet de cărți care include toate cărțile de la doi la Ace. Deck include de asemenea un Joker care înlocuiește orice carte într-o combinație. American Poker V are un mini-bonus care se acumulează treptat și în cele din urmă este creditat în cont.

Elementele de bază ale jocului American Poker V

Inițial, primiți 100 de credite pentru plasarea pariurilor. Fereastra Credit afișează soldul dvs. în unitățile din joc în timpul jocului. Veți vedea secțiunile Win și Total Bet pe dreapta. Primul afișează câștigul dvs. pentru rundă. Ultimul, ca Bet, vă prezintă miza pe tranzacție.

Utilizați butoanele + și – din secțiunea Bet pentru a o ajusta. Pariul minim pe rundă este de 0,01 credite, iar cel maxim – 100 de credite. Apăsați butonul Max Bet pentru a seta pariul maxim într-un singur clic.

Cărțile sunt împărțite după ce faceți clic pe butonul cu două săgeți. După aceea, veți obține cinci cărți pentru a crea o combinație. Dacă colectați o combinație câștigătoare dintr-o dată, veți avea mai multe cursuri de acțiune. Puteți colecta plățile utilizând butonul Pentru creditare.

Puteți crește recompensa dvs. în jocul de risc. Faceți clic pe butonul Gamble pentru a face acest lucru. Dacă combinația câștigătoare nu include cinci cărți, va fi mai bine să schimbați unele cărți. Puneți pictogramele Stop pe acele cărți pe care doriți să le păstrați și faceți clic pe butonul de pornire.

Cărțile care creează combinații câștigătoare se fixează automat pentru confortul dvs. Rețineți câteva lucruri importante:

 • Un pariu suplimentar este debitat din contul dvs. în timp ce schimbați cardurile
 • Nu puteți schimba cărțile de două ori la rând
 • În loc să fie adăugat la premiul dvs. inițial, recompensa pe care o primiți după schimbarea cărților o înlocuiește

Veți vedea un ceas în colțul din stânga jos al ecranului care vă arată ora locală. Câteva butoane care ajustează parametrii de la American Poker V se află în partea dreaptă a ceasului. Dați clic pe uneltele de viteze pentru a deschide o fereastră suplimentară care permite:

 • O viteză mai mare de a face cărțile
 • Modul pe ecran complet
 • Bara de spațiu care începe runda

Pictograma difuzorului modifică muzica de fundal. Faceți clic pe acesta pentru a vedea două glisante care ajustează volumul și efectele de sunet.

Butonul difuzorului vă permite să studiați comenzile de la American Poker V. Butonul „i” afișează informațiile despre combinații și bonusul mini.

Combinații – American Poker V

Combinațiile de la american poker V sunt tradiționale, cu un singur plus. Singura diferență constă în combinarea a cinci cărți identice. Puteți să o colectați folosind Joker-ul care este disponibil în pachetul acestui joc de poker ca la aparate. Această combinație este cea mai plătitoare care vă câștigă 800 de ori pariul.

Chintă roiala de inima roșie plătește de 400 de ori pariul. Este important faptul că Joker nu poate înlocui Ace în această combinație. Veți primi de 100 de ori pariul pentru o linie dreaptă. Patru de același fel vă aduce câștiguri de 40 de ori.

Multiplicatorii rămași:

 • Full – 12
 • Culoare – 9
 • Chintă – 7
 • Trei cărți de același fel – 5
 • 2 perechi – 3

O pereche nu vă plătește imediat într-o rundă. Fiecare nou pereche pe care o obțineți mărește suma bonusului minim de un pariu total. Odată ce mini-bonusul ajunge la 100 de credite, le obțineți după ce apare următoarea pereche de cărți.

Deci, în jocul pe termen lung puteți câștiga pariurile pe tranzacții care vă oferă o pereche.

Joc de risc

În jocul de risc puteți crește câștigul dvs. pentru orice rundă. Faceți clic pe butonul Gamble pentru a activa acest joc. Apoi, în fața dvs. apar câteva butoane și cărți în continuă schimbare.

Odată ce ați apăsat butonul roșu sau negru, cardurile nu vor mai fi amestecate. Dacă ghiciți culoarea potrivită a cardului care rămâne pe ecran, victoria dvs. se va dubla. Cantitatea de recompensă potențială apare în fereastra Double la. Dacă ați ghici greșit, victoria dvs. va fi resetată.

Dacă nu doriți să riscați, puteți solicita premiul curent. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul Take. Butonul 1/2 Take este activ numai înainte de primul răspuns corect. Această opțiune deține doar o jumătate din câștigul dvs. în jocul de risc. Astfel, 50% din plățile pentru rundă vor fi cu siguranță creditate în soldul dvs.

American Poker V este un joc de poker remarcabil creat de Wazdan. Ea are o interfață prietenoasă, jocul său este plin de caracteristici speciale și există un mini-bonus și o combinație suplimentară.

Dacă ți-a plăcut American Poker V vă recomandăm să încerci și Deuces Wild.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.