[social_share_button]

Black Gold Online

Black Gold

Jocul de pacanele online Black Gold demonstrează că petrolul ar putea aduce un profit atât de mare ca și metalele prețioase. Până la cinci multiplicatori, rotiri gratuite și două jocuri bonus vă vor satisface chiar și cei mai exigenți jucători. Chiar și o rotire obișnuită fără bonusuri active vă poate aduce câștiguri de până la 400 de credite.

Regulile jocului Black Gold

Icoanele de bază ale jocului Black Gold sunt situate în partea dreaptă a călărețului. Pentru a alege setările, utilizați aceste butoane:

  • Bet Per Line
  • Select Lines

Pictogramele Plus / Minus aflate pe laturile Bet Per Line controlează numărul de credite plasate pe linie de plată. Pictogramele Plus / Minus aflate pe laturile Select Lines controlează numărul de linii de plată, cu 1 până la 30 de linii active disponibile.

În Black Gold Cele cinci role sunt activate de butoanele precum Spin (modul manual), Max Bet Spin (pariul maxim și numărul de linii) și Autoplay (modul automat). Nu există un joc dublu, dar runda bonusului are o structură similară.

Simboluri, Câștiguri și Bonusuri

În acest joc, Ol ‘Bill este cel mai plătit simbol care vă poate aduce până la 400 de credite. Vechiul lui cal de încredere aduce câștiguri puțin mai mici. Butoaiele de petrol vă pot aduce până la 100 de credite, iar Cowboy Hat – plăți cu până la 80 de multiplicatori.

Simbolurile care vă aduc câștiguri între 2 și 60 de credite includ:

  • Instalație
  • Supapă
  • Trofeul de perete
  • Nu există nici un semn de trecere

Trei simboluri Scatter Barn prezente pe role în orice poziție declanșează rotiri gratuite. Simbolul se transformă într-un simbol sălbatic și înmulțește câștigurile dvs. pentru combinațiile în care este prezent. Multiplicatorul crește cu fiecare rotire și poate ajunge la 10.

Runda Click Me, care oferă plăți instantanee, este declanșată de trei simboluri Drill prezente în orice poziție pe role. Va trebui să căutați depozite de petrol și să primiți plăți în caz de succes. Principalul joc bonus este activat de simbolul pompei prezent pe primul, al doilea și al cincilea tambur. Te duce la un joc de ghicit mare sau mic, unde patru ghiciri corecte îți vor aduce plăți.

După fiecare combinație câștigătoare, puteți roti din nou tamburul central până când combinațiile premiilor se termină. Intervalul de plată crește cu 2, 3 și 5 cu fiecare rotire. Multiplicatorul curent este afișat în colțul din dreapta sus al ecranului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.