[social_share_button]

Book of Stars Online

Book of Stars

Jocul de pacanele online Book of Stars aparține genului de aventuri. Jocul de la Novomatic este jucat pe 5 role și 20 de linii de plată. În joc, există un pariu suplimentar care poate crește semnificativ șansele jucătorului de a câștiga. Coeficientul maxim pentru o rotire în modul principal de joc este 5000 și este atribuit unei combinații cu 5 imagini. În jocul de pacanele, există un simbol sălbatic și scatter, care lansează rotirile gratuite ale rolelor.

Regulile jocului Book of Stars

Puteți ajusta parametrii, cum ar fi dimensiunea pariului de linie și numărul de linii de plată active pe panoul de control. În Book of Stars 20 de direcții sau mai multe pot fi activate în timpul unei rotații. Numărul este setat utilizând meniul Liniile. De la 1 la 100 de credite pot fi pariate pe fiecare linie. Dacă un jucător folosește toate liniile, se activează un pariu suplimentar. Acesta adaugă un simbol bonus suplimentar jocului care arată ca un inel.

Joc de risc – Book of Stars Online

Jocul Book of Stars permite jucătorilor să formeze combinații câștigătoare cu 2 până la 5 din aceleași simboluri. Icoanele cu sumă redusă care arată ca denumiri de carduri formează lanțurile plătite atunci când apar 3, 4 sau 5 dintre acestea. Dacă o astfel de combinație apare în timpul jocului principal în modul de control manual, un jucător poate folosi butonul Gamble. El lansează un joc de risc. În timpul acestui joc, pe ecran apar 5 cărți. Unul dintre ele este deschis, iar restul sunt cu fața în jos. Jucătorul trebuie să aleagă una din cele 4 cărți ascunse. Dacă este mai mare decât cea deschisă, câștigurile se vor dubla.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsFairy Queen
Flamenco RosesGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensShooting StarsInferno

Câștiguri și bonusuri

În Book of Stars Jucătorii primesc câștiguri cu cei mai mari coeficienți de 10, 100, 1000 și 5000 pentru simbolul care descrie o bufniță. Cartea este un simbol sălbatic cu funcții de împrăștiere. Acesta înlocuiește toate celelalte pictograme și oferă acces la rotirile gratuite. Dacă un jucător face un pariu suplimentar, atunci jocul introduce o imagine inelară, un simbol sălbatic suplimentar care înlocuiește toate imaginile fără excepții.

Alte icoane au următorii coeficienți:

    fata – 5, 40, 400, 2000;
    medalii cu portrete masculine și feminine – 5, 30, 100, 750;
    A, K-5, 40, 150;
    Q, J, 10 – 5, 25, 100.

Dacă în role apar 3 sau mai multe simboluri de carte, un jucător primește 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, una dintre icoane dobândește proprietăți suplimentare. Este aleasă în mod aleatoriu înainte de începerea rotirilor gratuite și, dacă cade și ocupă 3 poziții pe verticală în același timp. Rotirile gratuite vor începe, de asemenea, dacă imaginile lipsă din carte vor fi înlocuite cu simbolurile sălbatice suplimentare.

Dacă ți-a plăcut Book of Stars vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.