Shooting Stars Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Shooting Stars

Jocul de pacanele online Shooting Stars invită fanii jocurilor de noroc să călătorească prin spațiu. Acesta este un joc de la Novomatic, care vă permite să obțineți câștigurile cu coeficienți de până la 600 pentru o rotire. Și, datorită bonusurilor, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. În dispozitiv există un simbol sălbatic și un joc de risc.

Regulile jocului Shooting Stars

Jocul Shooting Stars are următoarea structură:

    5 role;
    10 linii de plată ajustabile.

După pornirea jocului, trebuie să ajustați setările de bază. Vorbim despre mărimea pariului de linie și numărul de linii de plată active în timpul rotației. Există un meniu Lines pe panoul de sub bobine. Acesta este responsabil pentru numărul de direcții în care se pot forma combinațiile câștigătoare. Valorile de la 1 la 10 sunt disponibile. La rândul său, meniul Bet Bet vă permite să ajustați mărimea pariului de linie în intervalul de la 1 la 100 de credite. Puteți începe runda într-un mod manual folosind butonul Start și în modul automat – utilizând tasta Autoplay. Câștigurile sunt plătite pentru combinații de 3, 4 și 5 din aceleași simboluri. Coeficienții sunt indicați în tabel care poate fi deschis cu butonul Playtable.

Alte jocuri de la Novomatic

IllusionistBuzzin BugsBeetle Mania Deluxe
Mighty TridentGolden PlanetMermaids Pearl
Four QueensVenetian CarnivalInferno

Joc de risc

Jocul de pacanele online Shooting Stars are o funcție de joc de risc. Acesta poate fi activat după obținerea unei combinații câștigătoare și vă permite să dublezi ultima plată sau să o măriți chiar mai mult. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului. Butoanele Roșu și Negru sunt folosite pentru a face o estimare. Dacă un jucător alege opțiunea potrivită, jocul de risc poate fi continuat și, dacă el se înșeală – câștigătoarea vor fi pierdute și runda se va încheia.

Câștiguri și bonusuri

Majoritatea icoanelor din jocul Shooting Stars arata ca planete. Cea mai mare plătită una dintre ele este o imagine cu soarele. Ea are coeficienții de 20, 100 și 600. Când vine vorba de simbolurile rămase, jucătorii au șansa de a câștiga cu următorii multiplicatori de pariuri:

    orbită – 20, 100, 400;
    plante albastre și portocalii – 10, 50, 200;
    verde, roz și galben – 5, 20, 100.

În jocul Shooting Stars, există un simbol special care arată ca o planetă albă. Apare numai pe 3 role centrale și nu aduce plățile singure. De îndată ce un astfel de simbol cade pe câmpul de joc, acesta se extinde pe întregul rând vertical. După aceasta, funcția suplimentară de rotire liberă este activată.

Dacă ți-a plăcut Shooting Stars vă recomandăm să încerci și Rise of Ra.

Game Stats

140 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top