[social_share_button]

Shooting Stars Online

Shooting Stars

Jocul de pacanele online Shooting Stars invită fanii jocurilor de noroc să călătorească prin spațiu. Acesta este un joc de la Novomatic, care vă permite să obțineți câștigurile cu coeficienți de până la 600 pentru o rotire. Și, datorită bonusurilor, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. În dispozitiv există un simbol sălbatic și un joc de risc.

Regulile jocului Shooting Stars

Jocul Shooting Stars are următoarea structură:

    5 role;
    10 linii de plată ajustabile.

După pornirea jocului, trebuie să ajustați setările de bază. Vorbim despre mărimea pariului de linie și numărul de linii de plată active în timpul rotației. Există un meniu Lines pe panoul de sub bobine. Acesta este responsabil pentru numărul de direcții în care se pot forma combinațiile câștigătoare. Valorile de la 1 la 10 sunt disponibile. La rândul său, meniul Bet Bet vă permite să ajustați mărimea pariului de linie în intervalul de la 1 la 100 de credite. Puteți începe runda într-un mod manual folosind butonul Start și în modul automat – utilizând tasta Autoplay. Câștigurile sunt plătite pentru combinații de 3, 4 și 5 din aceleași simboluri. Coeficienții sunt indicați în tabel care poate fi deschis cu butonul Playtable.

Joc de risc

Jocul de pacanele online Shooting Stars are o funcție de joc de risc. Acesta poate fi activat după obținerea unei combinații câștigătoare și vă permite să dublezi ultima plată sau să o măriți chiar mai mult. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să ghicească culoarea costumului. Butoanele Roșu și Negru sunt folosite pentru a face o estimare. Dacă un jucător alege opțiunea potrivită, jocul de risc poate fi continuat și, dacă el se înșeală – câștigătoarea vor fi pierdute și runda se va încheia.

Câștiguri și bonusuri

Majoritatea icoanelor din jocul Shooting Stars arata ca planete. Cea mai mare plătită una dintre ele este o imagine cu soarele. Ea are coeficienții de 20, 100 și 600. Când vine vorba de simbolurile rămase, jucătorii au șansa de a câștiga cu următorii multiplicatori de pariuri:

    orbită – 20, 100, 400;
    plante albastre și portocalii – 10, 50, 200;
    verde, roz și galben – 5, 20, 100.

În jocul Shooting Stars, există un simbol special care arată ca o planetă albă. Apare numai pe 3 role centrale și nu aduce plățile singure. De îndată ce un astfel de simbol cade pe câmpul de joc, acesta se extinde pe întregul rând vertical. După aceasta, funcția suplimentară de rotire liberă este activată.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.