[social_share_button]

Superman 2 Online

Superman 2

Jocul Superman 2 este dedicat aventurilor eroului de cult al comediilor DC. Aceasta este continuarea jocului popular de la producătorul Playtech. Versiunea actualizată include 5 role și 25 de linii de plată fixe. Fiecare rundă poate aduce câștiguri cu coeficienți de până la 5000.

La fel ca prima versiune, jocul Superman 2 are un jackpot progresiv, împărțit în 4 nivele. Plățile pentru fiecare dintre acestea se găsesc în ferestrele situate deasupra rolelor. Jocul are 6 caracteristici bonus simultan, fără a lua în calcul jackpotul progresiv.

Regulile jocului Superman 2

În timp ce jucați Superman 2, puteți controla mărimea pariului de linie. Este reglat în meniul Bet / Line. În ea, prin utilizarea butoanelor „-” și „+”, jucătorul poate selecta suma de la 0,01 la 1. Este multiplicat automat de 25 de ori. Este posibil să aflați de câte ori va fi multiplicat pariul de linie după obținerea unei anumite combinații în tabelul de plăți. Acesta poate fi deschis prin tasta Info. De asemenea, puteți vedea descrierea tuturor celor 7 bonusuri și condiții pentru obținerea unui jackpot progresiv.

Următoarele butoane sunt amplasate pe panoul de control:

 • Auto Play (lansează un joc automat);
 • Turbo Mode (accelerează animația în rotiri);
 • Spin (începe rotirile în modul standard).

De asemenea, puteți porni o singură rotire prin apăsarea tastei spațiu de pe tastatură. Jocul de risc nu este inclus în modul de joc. Combinațiile câștigătoare constau în 3, 4 sau 5 simboluri identice.

Câștiguri și bonusuri

Pictograma Superman cu litera S este cea mai importantă pictogramă din joc. Este un simbol sălbatic care completează combinațiile celor mai multe icoane. Are cele mai mari coeficienți în joc: 150, 1000 și 5000. Portretul lui Superman este cea mai scumpă pictogramă obișnuită. Aceasta multiplică pariul pe linie cu 100, 500 și 1000 de ori. Pentru combinațiile de portrete Lois Lane, puteți obține sume cu multiplicatori de 50, 200 și 300, iar pentru General Zod – 40, 100 și 200.

Nimeni nu multiplică pariul cu 25, 60 și 150 de ori, iar Ursa – cu 25, 60 și 150. Coeficienții pentru celelalte icoane sunt după cum urmează:

 • pahare, cristal – 20, 40, 100;
 • A, K-15, 25, 75;
 • Q, J – 10, 20, 50.

În orice moment în timpul jocului principal, funcția Superman Wild poate fi activată. Principalul personaj zboară peste câmpul de joc, transformând personajele aleatoare în cele sălbatice. Acest lucru crește în mod semnificativ șansele utilizatorului de a obține un mare câștig. Dacă imaginea unei planete cade pe primul, al treilea și al cincilea tambur, jucătorul se îndreaptă spre bonusul de bază. Trebuie să apăsați Stop pentru a selecta una dintre cele 5 funcții:

 • Phantom Zone;
 • Skyline Fight;
 • X-Ray Vision;
 • Lois & Clark Bonus;
 • Bătălia pentru Metropolis.

Bonusul este ales în funcție de principiul ruletei. Când utilizatorul apasă Stop, una dintre funcții este activată. Phantom Zone oferă rotiri gratuite. În timpul lor, 4 celule devin sălbatice în timp ce se extind treptat. În același timp, bonusurile suplimentare sunt selectate în partea de jos a ecranului. Acestea pot fi multiplicatori, simboluri sălbatice suplimentare sau terminarea rotirilor gratuite.

Skyline Fight este un bonus care include 10 jocuri gratuite. Ele au un multiplicator în creștere și simboluri care au funcții suplimentare. În timpul funcției X-Ray Vision, utilizatorul primește gratuit 15 rotiri. Un simbol sălbatic suplimentar intră în joc. Lois & Clark Bonus este un joc în care utilizatorul trebuie să aleagă scuturile lui Superman pe terenul de joc. În timpul rundei Battle for Metropolis, jucătorul se mută la acoperiș și îl ajută pe Superman să participe în lupta împotriva inamicului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.