[social_share_button]

Tome of Madness Online

Tome of Madness

Play’n GO creează un alt joc de pacanele online pe numele Tome of Madness. Acest acest nou joc de pacanele deosebit de epic este a patra aventură cu Rich Wilde pe care am avut șansa să-l întâlnim în idoli azteci, Perle din India și iconica Carte a morților. Folosind o grilă 5 × 5, nu aveți nicio limitare în ceea ce privește modalitățile de câștig, deoarece nu există.

Ca toate titlurile acestui renumit furnizor, jocul oferă numeroase caracteristici care luminează ecranul jocului precum artificii. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați dificultăți în descifrarea care este caracteristica, așa cum apar toate într-un șir în timpul jocului rapid. Sistemul câștigător al clusterului asigură construirea treptată a entuziasmului în timp ce încercați să strângeți cât mai multe plăci.

Jucătorii care decid să testeze jocul pot face acest lucru investind de la 0,1 la 100 EUR. RTP minunat și un nivel ridicat de volatilitate sugerează câștiguri rare, dar când se întâmplă – cu siguranță sunt epice.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.