Ultra Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Ultra Hot

Jocul Ultra Hot este un adevărat joc clasic din categoria jocuri ca la aparate de la producătorul austriac popular Novomatic. Un slot simplu cu trei tamburi a fost mult timp popular pentru jucători datorită generozității sale: fiecare rotire poate aduce plăți cu coeficienți de până la 750. Jocul este jucat pe 5 linii de plată fixe. Datorită celor mai simple reguli de joc.

Cum se joacă Ultra Hot?

În jocul Ultra Hot, toate cele 5 linii de plată sunt active implicit. Numărul de linii active nu poate fi modificat. Jucătorul poate gestiona o singură setare: mărimea pariului de linie. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați butonul Bet One. Permite selectarea unei valori de la 1 la 100 de credite. Numărul selectat este înmulțit automat de 5 ori, adică cu numărul de linii de plată. Suma primită este un pariu total și este retras din cont la începutul fiecărei rotații.

Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să colecteze 3 simboluri identice pe linia de plată pentru o singură rotire. Aflarea posibilităților de câștiguri pentru fiecare combinație este foarte ușoară. Nu este nevoie să intrați într-o secțiune de informații separată. Tabela de plăți se află direct în partea dreaptă a rolelor.

Există trei moduri de a lansa rolele:

  • Apăsați butonul Start (modul manual);
  • Apăsați butonul Auto Start (modul automat);
  • Apăsați bara de spațiu (comanda de la tastatură).

Combinațiile câștigătoare încep de la primul tambur și se citesc de la stânga la dreapta. Soldul contului este afișat în celula de credit.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxePharaohs Gold II
Money GameUnicorn MagicJust JewelsAttila
Always HotKing of CardsMega JokerSizzling Hot Deluxe
Oliver’s BarRamses IIPharaohs Gold IIISizzling Hot

Simboluri și câștiguri

Jocul Ultra Hot utilizează 8 simboluri. Cea mai scumpă dintre ele este imaginea cifrei șapte. Dacă pe linia de plată apar trei astfel de pictograme, suma câștigătoare va fi egală cu rata de linie multiplicată de 750 de ori. Simbolurile rămase, în cazul în care apar în suma de 3, aduc câștiguri cu următorii coeficienți:

  • Stea – 200;
  • BAR – 60;
  • Prune – 80;
  • Lămâie, Portocală, Cireșe – 40;
  • X – 5.

Simbolul wild, scatterul, jocul de risc și alte caracteristici bonus nu sunt disponibile în acest joc.

Dacă ți-a plăcut Ultra Hot vă recomandăm să încerci și Power Stars.

Game Stats

564 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top