[social_share_button]

Vampires Online

Vampires

Jocul de pacanele Vampires invită toți jucătorii interesați de tema mistică și oferă câștigurile de până la 1250 de credite pe rotație. Jocul este jucat pe 5 role pe 50 de linii de plată reglabile. În joc, există un simbol sălbatic și un scatter datorită cărora puteți obține 7 rotiri gratuite. Modul de joc include jocul de risc și alte caracteristici profitabile.

Regulile jocului Vampires

Tasta Start este utilizată pentru a porni rotirile în modul manual al jocului Vampires. Înainte de a începe jocul, un jucător trebuie să ajusteze două setări de bază – mărimea pariului și numărul de linii de câștig active. Suma este modificată folosind butonul Bet și poate fi de la 0,01 la 0,10 credite.

Setarea numărului de linii de câștig active se face apasand butonul Lines. Un jucător poate activa 10, 20, 30, 40 sau 50 de direcții. Pentru a activa jocul în modul automat, ar trebui să folosească tasta Auto Play. Tabela de plăți este deschisă de elementul de control reprezentând un semn de întrebare.

Joc de risc

În jocul Vampires, combinațiile câștigătoare pot consta în 3, 4 și 5 pictograme identice. Dacă o astfel de combinație scade în timpul modului de control manual al jocului, un utilizator poate trece la jocul de risc. Este lansat cu ajutorul butonului Gamble. Un jucător poate alege ce sumă să folosească ca pariu: întreaga câștig pentru ultima rotire sau jumătate din ea.

În această rundă, sarcina utilizatorului este de a ghici una dintre caracteristicile cardului situate cu fața în jos. Aceasta poate fi culoarea, care va duce la dublarea numărului de pariuri sau a costumului său, ceea ce va crește pariul de patru ori.

Câștiguri și bonusuri

Portretul vampir este cel mai bine plătit simbol standard din acest joc. În modul de pariere maximă, acesta aduce câștiguri de 5, 40 și 100 de credite. Simbolul sălbatic arată ca un ochi și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatterului. Icoanele obișnuite aduc la pariul de 0,10 credite pe linie aduce următoarele sume:

  • un portret al unei femei – 4, 20, 30;
  • o încuietoare – 2, 10, 20;
  • un lup – 0,5, 4, 15;
  • A, K – 0,5, 2,5, 10;
  • Q, J, 10 – 0,5, 2,5, 10.

Cele trei simboluri cele mai plătite ocupă simultan mai multe celule pe verticală. Scatter este o imagine a unui trandafir. Trei, patru sau cinci dintre aceste icoane în orice poziție de pe role oferă jucătorului sume de până la 10, 100 sau 1250 de credite. Atunci când au căzut cel puțin 3 împrăștieri, un jucător primește 7 rotiri gratuite. Înainte de a începe, una dintre pictograme este selectată aleatoriu și devine un simbol sălbatic suplimentar.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.