[social_share_button]

Dice and Roll Online

Dice and Roll

Dice and Roll este un joc de tip slot cu 10 linii de plată bazate pe fructe care rulează pe platforma software Euro Games Technology . Jocul are o întindere sălbatică în formă de zaruri și o scatter, care este Steaua Roșie de Aur. Jucătorii pot testa jocul Dice and Roll pe această pagină gratuit sau pot vizita oricare dintre cazinourile Euro Games Technology.

Înainte de a roti rolele colorate, un pariu trebuie ajustat. Valoarea maximă și cea minimă pentru monedă este 10. Cele 5 butoane de pariuri fixe aflate sub bobine și butonul „Start” inițiază jocul. În cazul în care jucătorii doresc să se rotească de mai multe ori succesiv, trebuie să fie apăsat butonul „Autoplay”.

Joc de risc – Dice and Roll

Pentru a-și mări câștigurile la jocul Dice and Roll, jucătorii pot apăsa pe „Gamble” și pot ghici dacă cartela cu fața în jos este Roșie sau Neagră. Dacă estimarea este corectă, suma este dublată. Dacă este greșit, cu toate acestea, suma este pierdută și caracteristica este terminată. Pentru a-și colecta câștigurile, jucătorii pot opta pentru butonul „Collectare”.

Jocul Dice and Roll are si un Jackpot Cards Mystery, este un bonus care este activat la întâmplare în timp ce se joacă. Mystery jackpot-urile sunt ilustrate de cele patru costume: Cupă, Caro, Pică, Treflă. Jucătorii aleg cărți din câmpul de alegere care conține 12 cărți cu fața în jos până când se dezvăluie 3 simboluri potrivite.

Când vor apărea 5 scuturi pe o linie de plată activată, va fi câștigat un jackpot de 2.000 de monede.

Cum se joacă

    Butoane de pariere / Start: Rotiți rolele la pariul ales.
    Redare automată: Redați jocul de mai multe ori neîntrerupt.
    Gamble: Activați runda jocului de risc.
    Colectați: Salvați suma câștigată.

Dacă ți-a plăcut Dice and Roll vă recomandăm să încerci și Hot Target.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.