[social_share_button]

Fairy Land 2 Online

Fairy Land 2

Jocul Fairy Land 2 are loc pe o mlaștină. În timpul jocului, veți obține doar emoții plăcute în și câștiguri de până la 125.000 de credite. Jocul are 5 tamburi și 9 linii de plată reglabile. După fiecare rotire reușită, există o oportunitate de a încerca norocul într-un joc de risc. Aceasta va crește ultima victorie cu 2 sau mai multe ori. Jocul are o rundă bonus tematică, care include două nivele.

Cum se joacă Fairy Land 2

Jocul de pacanele Fairy Land 2 are un panou de control convenabil găsit chiar sub role. Are 5 butoane care vă ajută să activați pariul liniar:

  • Linia 1
  • Linia 3
  • Linia 5
  • Linia 7
  • Linia 9

Numărul de pe buton corespunde cu câte direcții va fi activă în timpul rotirii. Cu ajutorul butonului Informații, puteți deschide tabelul de plăți care conține informații importante despre coeficienții de plată pentru fiecare combinație și descrierea caracteristicilor bonus. Pe fiecare linie puteți paria între 1 și 25 de credite. Această sumă este selectată utilizând butonul Bet One. Jocul începe după apăsarea butonului Start.

Joc de risc

Butonul Double începe un joc de risc. Ea devine activă după generarea combinațiilor câștigătoare. După ce faceți clic pe el, vor fi 5 cărți. Una dintre cărți este deschisă, în timp ce încă 4 sunt întoarse. Trebuie să selectați o singură carte. Ultima victorie va fi dublată dacă cartea selectată are o valoare mai mare decât cea deschisă. În acest caz, jocul de risc poate fi continuat. Dacă faceți o greșeală, suma setată se va pierde și jocul de risc se va încheia.

Simboluri și câștiguri

Un simbol sălbatic într-un chameleon. În combinațiile câștigătoare, înlocuiește simbolurile lipsă. Are coeficienții de plată de 100, 250 și 2.500. Logo-ul jocului aduce câștigurile cu multiplicatori de 100, 1.000 și 10.000. Cu cifra șapte se multiplică pariul liniar cu 10, 100 și 250 de ori, iar pictograma cu fluture pariul liniar cu 20, 50 și 150, iar simbolul melc multiplică pariul cu 10, 50 și 100 de ori. Restul simbolurilor care ajută la generarea combinațiilor plătite sunt inscripții BAR cu următorii coeficienți:

  • BARx3 – 10, 50 și 75
  • BARx2 – 5, 10 și 50
  • BAR – 2, 5 și 20

Bonusuri

Există un joc de premii, care începe după ce 3 – 5 simboluri de broască sunt generate pe ecran. Runda bonusului are 2 nivele. La primul nivel, jucătorul va trebui să se deplaseze în jurul mlaștinilor, alegând frunzele. La al doilea nivel, trebuie să alegeți una dintre cele două direcții în mlaștină. Dacă alegerea se dovedește a fi corectă și lanterna indică la broască, veți primi până la 22.500 de credite. Dacă lanterna indică la crocodil, runda se va încheia.

Dacă ți-a plăcut Fairy Land 2 vă recomandăm să încerci și Wild Rockets.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.