[social_share_button]

Power Stars Online

Power Stars

Power Stars Online este un nou joc clasic de la cazinourile online Novomatic, jocul de pacanele Power Stars are o mulțime de fruct suculente. Cu toate acestea, este oferit atât pentru distracție cât și pentru bani reali și este accesibil fără descărcare și fără înregistrare și fiecare poate să o joace 24/7. Acesta este un joc de pacanele cu 5 tambururi și 10 linii de plată, cu simboluri vibrante de fructe și caracteristici de jucat. Dacă sunteți un entuziast de fructe, acest joc vă va duce într-o lume plină de familiarități. Dacă nu, puteți descoperi o nouă pasiune despre care nu știați. Acest joc este similar cu Sizzling Hot Deluxe.

Cum să câștigi la Power Stars

Cele mai multe jocuri de pacanele va necesita să aterizeze o combinație câștigătoare. Diverse icoane declanșează victoriile și aici este locul unde ar trebui să căutați cea mai mare victorie prin aterizarea la trei dintre icoanele cu plăți mari.

Puteți câștiga de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga cu jocul de pacanele Power Stars, pentru a juca gratuit spre deosebire de multe alte  jocuri de noroc. Simbolurile din acest slot video plătesc după cum urmează:

SimboluriÎnmultite cu
5 cireșe sau lămâie10X
5 portocale sau prune15X
5 Struguri sau pepene verde20X
5 clopote50X
5 Red 7100X

Aterizarea a 5 oricăruia dintre simboluri într-o singură rotire poate fi dificilă; cu toate acestea, plătește în continuare când aterizați cel puțin 3 simboluri pe o linie de plată activă. Jocul pentru distracție este cel mai bun mod de a începe un începător. Vă ajută să aflați mai multe despre caracteristici și trucuri înainte de a juca pentru bani reali.

Cum puteți crește șansele de câștig

Pentru orice alte jocuri de pacanele, pe lângă jocul Power Stars, câștigarea este întâmplătoare, dar aveți nevoie de experiență și cunoștințe aprofundate pentru a progresa. Jocul gratuit va fi un început bun, deoarece vă ajută să aflați când și cât de mult să pariați, ce trucuri și căutări se aplică.

Cea mai mare plată va depinde de cât de mult pariați pe fiecare linie activă și simbolurile pe care le aterizați într-o singură rotire. Puteți evalua rezultatul jocului fără a pierde mulți bani prin lansarea cu pariurile scăzute înainte de a vă deplasa la pariurile mari.

Recompensarea caracteristicilor bonus

Simbolul „Star” este sălbatic și apare pe rolele 2, 3 și 4 pentru a declanșa caracteristica de bonus pentru bobinele sălbatice. Acesta va înlocui orice alt simbol pentru a completa o combinație câștigătoare. Atunci când apare steaua în tamburul din mijlociu, acesta se extinde ca „Wild Stars”. În acest moment este ținută în poziție în timp ce celelalte role se rotesc automat pentru a vă oferi mai multe victorii.

Alte jocuri de la Novomatic

Royal TreasuresThe AlchemistChicagoBook of Ra Deluxe
Red LadyGolden PlanetMermaids PearlMega Joker
Golden ArkLucky CloverSea SirensLucky Lady Charm Deluxe
Always HotUltra HotKing of CardsMoney Game

Cilindrii care se extind cu „Wild Stars” și re-spinuri pot fi repetate până la 3 ori pentru victorii masive. Acest joc de cazino online nu are un simbol de scatter, dar cu caracteristica bonus de bobină sălbatică, veți reuși să răsuciți rolele și să creșteți șansele de câștig.

Simboluri si Bonus

Când faceți 3 victorii la rând, acestea completează o combinație câștigătoare prin înlocuirea oricărui alt simbol pe liniile de câștig active. Cu toate acestea, pictograma Power „Star” acționează și ca simbol de bonus, declanșând caracteristica tamburului sălbatic atunci când faceți scor cel puțin 1 sălbăticie pe role pentru a vă oferi o rundă de bonus.

Limitele de pariere

Limitele de pariu ale jocului Power Stars este de 10 monede pe linie și 0.04 de monede pentru pariul minim. Aceasta înseamnă că, cu $ 0.4 puteți activa toate liniile de plată și puteți juca jocul fără a risca o mare parte din banii dvs.

Jackpotul este de 1000 de monede și are loc atunci când aterizați cinci 7 de roșii simboluri pe o linie activă care va declanșa un multiplicator de 100 de ori pe miza dvs. pe o linie.

Regiuni permise să se joace

Puteți găsi versiunea online gratuită a jocului Power Stars în Marea Britanie, Australia, Africa de Sud, Europa și cazinouri canadiene. Iubitorii de jocuri de noroc din aceste regiuni se pot bucura de versiunea gratuită pentru a învăța noțiunile de bază și pentru a vă familiariza cu regulile înainte de a depune bani pentru pariuri reale.

Jocul de pacanele online gratuit Power Stars este dedicat fructelor, dar cele mai mari simboluri plătitoare sunt non-fructe. Acesta invită o atmosferă cordială și plină de culoare când rulați jocul online.

Dacă ți-a plăcut Power Stars vă recomandăm să încerci și Flaming Hot.

Dacă ți-a plăcut acest joc, ajută acest site cu un share pe rețelele sociale, mai ales pe facebook și îți voi rămâne recunoscător!


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.