[social_share_button]

Sea Sirens Online

Sea Sirens

Jocul de pacanele online gratis Sea Sirens cu tematică acustică este o parte din seria Novomatic. Are 5 role și 10 linii de plată personalizabile. Fiecare rotire poate aduce până la 9000x plăți unui jucător. Simbolurile Wild și Scatter sunt de asemenea prezente cu simbolul Scatter care aduce până la 15 rotiri gratuite și înmulțirea plăților cu 3. În jocul principal un jucător are posibilitatea de a profita de avantajul jocului de risc prin creșterea câștigurilor premiate cu 2 sau mai multe.

Cum se joacă Sea Sirens Online

Pentru a primi o plată în jocul de pacanele pentru Sea Sirens, un jucător trebuie să obțină o combinație de simboluri de potrivire pe o linie de plată activă, variind de la 2 la 5 simboluri. Lansarea manuală a rolelor se face prin apăsarea butonului Start și lansarea automată se face printr-un buton Autoplay. Înainte de aceasta, trebuie să setați 2 parametri:

  • Numărul de linii de plată active în timpul unei rotații;
  • Dimensiunea pariului pe linie.

Linia de meniuri controlează un interval activ de linii. Jucătorul poate activa până la 10 linii de plată. Elementul de control Bet / Line gestionează mărimea unui pariu. Numărul de pariuri pe fiecare linie este ajustat aici. Valoarea poate varia de la 1 la 100 de credite. Este util să știi indicii pentru fiecare simbol. Ele sunt listate într-un tabel care este accesat prin butonul Paytable.

Joc de risc

Dacă o rotație a dus la o combinație câștigătoare, jucătorul primește o ocazie de a juca un joc de risc. Ultimul este lansat apăsând butonul Gamble. Regulile rotunde afirmă că ultimul câștig de premii este pariat într-un joc de risc, astfel încât jucătorul va primi un dublu premiu în caz de câștig. Un card este afișat la început. Se află cu fața în jos, astfel încât valoarea sa este necunoscută. Un jucător trebuie să ghicească o culoare a costumului său. Dacă presupune corect că runda continuă și pariul este dublat. Dacă nu se pierde ultimul pariu.

Simboluri și plăți

Sirena este cel mai mare simbol plătitor în jocul de pacanele Sirens Sea. Are multiplicatori de 10x, 250x, 2500x și 9000x. Aceeași pictogramă este un simbol Wild. Odată obținut, acesta înlocuiește toate pictogramele, cu excepția Scatter. Combinațiile cu simbolul sirene au dublat plățile. Pearl într-o coajă este un Scatter. Dacă 2,3,4 sau 5 dintre acestea sunt prezente oriunde pe ecran, jucătorul primește plăți de 2x, 5x, 20x sau 500x din pariul total.

Restul icoanele din jocul Sea Sirens au următoarele plăți:

  • Crab, nava – 2x, 25x, 125x, 750x;
  • Medalie, coroană, ancora – 15x, 75x, 250x;
  • А, К – 10x 50x, 125x;
  • Q, J, 10 – 5x, 25x, 100x;
  • 9 – 2x, 5x, 25x, 100x.

Runde bonus gratuite

Dacă o rotație a avut ca rezultat 3 sau mai multe perle, jucătorul primește 15 rotiri gratuite. În timp ce această rundă este activă, se aplică reguli speciale. Toate plățile sunt triple.

Dacă ți-a plăcut Sea Sirens vă recomandăm să încerci și Secrets of Alchemy.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.