The Money Game Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
The Money Game

The Money Game este un joc de pacanele gratis ce va apela la cei mai ambițios fani ai jocurilor de noroc. Acesta este un joc de la Novomatic, în care diverse simboluri asociate cu viața frumoasă și luxul așteaptă jucătorii. Unul dintre simbolurile uimitoare este un semn de dolar datorită căruia un jucător poate obține 15 rotiri gratuite ale rolelor.

Dispozitivul are un simbol sălbatic care descrie un om de afaceri de succes. Pentru fiecare rotire, puteți câștiga sume cu coeficienți de până la 9000. În joc există de asemenea un joc de risc care vă permite să creșteți mărimea câștigurilor pentru rotirea obișnuită.

Cum se joaca The Money Game?

Jocul The Money Game are un sistem de control convenabil și simplu. Un jucător trebuie să ajusteze două setări de bază înainte de a începe rotirile:

numărul de linii active în timpul rotirii;
mărimea pariului pe linie.

În timpul rotirilor, un jucător poate folosi între 1 și 9 linii de câștig. Numărul acestora se modifică utilizând meniul Liniile. Pentru a modifica mărimea pariului de linie, se folosește elementul de control Bet / Line. Cu ajutorul său, un jucător poate pune de la 1 la 200 de credite pe fiecare linie activă.

Există, de asemenea, astfel de taste pe consola sub role:

Start – pornește rotirile într-un mod manual;
Autoplay – începe seria de rotiri gratuite;
Table de plăți – deschide tabelul de plăți;
Bet Max – activează pariul maxim.

Combinațiile sunt considerate câștigătoare atunci când constau în cel puțin două imagini identice pe linia activă de plată.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarBook of Ra DeluxeJust Jewels Deluxe
Unicorn MagicJust JewelsAlways HotDolphins Pearl Deluxe
Ultra HotKing of CardsMega JokerLucky Lady Charm Deluxe
Power StarsSizzling Hot DeluxeQueen of Hearts DeluxeReel King

Joc de risc

Jocul de risc din The Money Game poate fi lansat după ce o combinație câștigătoare scade în timpul modului de control manual. Este activat de butonul Gamble sau de butoanele care sunt folosite pentru a controla mărimea pariului. După ce începe o rundă de dublare, un utilizator va vedea o carte cu fața în jos în fața lui. Pe ambele părți ale cardului vor exista butoane cu indicații roșii și negre. Jucătorul este obligat să ghicească culoarea costumului de la dealer. Dacă jucătorul reușește să facă acest lucru, ultima lui câștigare va fi dublată.

Câștiguri și bonusuri

În The Money Game există un simbol sălbatic care arată ca un portret al unui bărbat. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția scatter, dublând câștigurile pentru combinațiile complete și are de asemenea cei mai mulți multiplicatori de pariuri. Acestea sunt 10, 250, 1000 și 9000. De asemenea, în dispozitiv există 11 pictograme obișnuite cu multiplicatori ai pariului:

o geantă cu dolari, o pungă de bani – 2, 25, 125, 750;
un teanc de dolari – 2, 100, 400;
un portofel, o monedă – 15, 75, 250;
A, K-10, 50, 125;
Q, J, 10-5, 25, 100;
9 – 2, 5, 25, 100.

Jocul The Money Game are scatter sub forma unui semn de dolar. Atunci când 2, 3, 4 sau 5 scatters apar oriunde pe role, pariul total va crește cu 2, 5, 20 sau 500 de ori, respectiv. Dacă în timpul unei singure rotiri 3 scatters cad pe terenul de joc într-o poziție oarecare, jucătorul primește 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, toate câștigurile se triplează. Dacă în timpul rotirilor gratuite apar cel puțin 3 simboluri scatter, numărul de runde libere este mărit cu încă 15.

Game Stats

1.480 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top