Shining Crown Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Shining Crown

Jocul Shining Crown este un joc de pacanele gratis tradițional cu 10 linii de plată care rulează pe platforma EGT Interactive. În afară de simbolurile clasice de fructe și de 77777, cartea sălbatică a acestui joc de pacanele este simbolul Crown, iar cele două împrăștieri este Dollar și o stea purpurie. Jucătorii pot încerca gratuit Shining Crown Online sau pot alege oricare dintre cazinourile Euro Games Technology.

Jucătorii pentru a juca Shining Crown trebui să selecteze pariul lor înainte de a roti rolele. Dimensiunea minimă a monedelor este 1. Există 5 pariuri fixe sub bobine, iar dacă faceți clic pe oricare dintre acestea, imediat rolele vor incepe să se rotească. „Start” inițiază jocul, iar butonul „Autoplay” se rotește de mai multe ori fără întrerupere.

Joc de Risc – Shining Crown Online

Pentru a-și mări suma, jucătorii pot face clic pe butonul „Gamble”. Dacă ghicesc corect culoarea cărții cu fața în jos, suma este dublată. Cu toate acestea, dacă nu ghicesc greșit, suma se pierde și caracteristica se termină. Pentru a părăsi runda Gamble pe cont propriu, jucătorii pot face clic pe butonul „Collect” și astfel își pot salva câștigurile.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

40 Super HotSupreme Hot5 Dazzling Hot
Dice and RollBurning Hot20 Burning Hot
Extra StarsEgypt SkyFlaming Hot

Bonus Jackpot

Jocul Shining Crown are si un bonus numit Jackpot Cards Mystery, este un bonus care poate fi declanșat în mod aleatoriu. Mystery Jackpot sunt ilustrate de cele patru cărți: Cupă, Caro, Pică și Treflă. Jucătorii aleg cărți din câmpul de alegere compus din 12 cărți cu fața în jos până când dezvăluie 3 simboluri de potrivire a cărților. Nivelul de Mystery Cards Jackpot Cards corespunzător costului dezvăluit va fi acordat.

Pentru a câștiga jackpotul de 5000 de monede, jucătorii trebuie să obțină 5 77777 pe o linie de plată activă.

Cum se joacă?

Butoane Start / pariu: începeți să jucați jocul.
Ieșire: Renunțați la joc.
Autoplay: rotiți rotițele de mai multe ori neîntrerupte.
Gamble: inițiați caracteristica jocului de risc.
Colectează: Colectați câștigurile.

Dacă ți-a plăcut Shining Crown vă recomandăm să încerci și Dice and Roll.

Game Stats

3.726 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

2 votes, average: 3/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top