[social_share_button]

Shining Crown Online

Shining Crown

Jocul Shining Crown este un joc de pacanele gratis tradițional cu 10 linii de plată care rulează pe platforma EGT Interactive. În afară de simbolurile clasice de fructe și de 77777, cartea sălbatică a acestui joc de pacanele este simbolul Crown, iar cele două împrăștieri este Dollar și o stea purpurie. Jucătorii pot încerca gratuit Shining Crown Online sau pot alege oricare dintre cazinourile Euro Games Technology.

Jucătorii pentru a juca Shining Crown trebui să selecteze pariul lor înainte de a roti rolele. Dimensiunea minimă a monedelor este 1. Există 5 pariuri fixe sub bobine, iar dacă faceți clic pe oricare dintre acestea, imediat rolele vor incepe să se rotească. „Start” inițiază jocul, iar butonul „Autoplay” se rotește de mai multe ori fără întrerupere.

Joc de Risc – Shining Crown Online

Pentru a-și mări suma, jucătorii pot face clic pe butonul „Gamble”. Dacă ghicesc corect culoarea cărții cu fața în jos, suma este dublată. Cu toate acestea, dacă nu ghicesc greșit, suma se pierde și caracteristica se termină. Pentru a părăsi runda Gamble pe cont propriu, jucătorii pot face clic pe butonul „Collect” și astfel își pot salva câștigurile.

Bonus Jackpot Shining Crown

Jocul Shining Crown are si un bonus numit Jackpot Cards Mystery, este un bonus care poate fi declanșat în mod aleatoriu. Mystery Jackpot sunt ilustrate de cele patru cărți: Cupă, Caro, Pică și Treflă. Jucătorii aleg cărți din câmpul de alegere compus din 12 cărți cu fața în jos până când dezvăluie 3 simboluri de potrivire a cărților. Nivelul de Mystery Cards Jackpot Cards corespunzător costului dezvăluit va fi acordat.

Pentru a câștiga jackpotul de 5000 de monede, jucătorii trebuie să obțină 5 77777 pe o linie de plată activă.

Cum se joacă?

Butoane Start / pariu: începeți să jucați jocul.
Ieșire: Renunțați la joc.
Autoplay: rotiți rotițele de mai multe ori neîntrerupte.
Gamble: inițiați caracteristica jocului de risc.
Colectează: Colectați câștigurile.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.