Fullscreen
Lights Toggle

Sizzling 6 Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Sizzling 6

Jocul de pacanele Sizzling 6 se bazează pe un alt joc popular de la Novomatic. Acest joc seamănă cu predecesorul său numit Sizzling Hot, dar are o serie de diferențe fundamentale. În primul rând, vorbim despre numărul de role. În acest joc de pacanele cu 77777 se joacă pe 6 role. Jocul este jucat pe 5 linii de plată fixe. În joc, există scatter, un simbol sălbatic și un joc de risc. Pentru fiecare rotire, un jucător poate obține câștigurile cu multiplicatori de până la 5000.

Regulile jocului Sizzling 6 Online

Înainte de a începe jocul Sizzling 6, un jucător trebuie să ajusteze mărimea pariului liniar. Acesta poate varia de la 1 la 100 de credite. Pariul total maxim posibil este de 500 de credite. Este reglată în meniul Bet / Line. De asemenea, pe panoul de sub bobine există următoarele butoane de setări:

  Autoplay – permit modul automat;
  Playtable – deschide tabelul de plăți;
  Start – pornește rotirile manual.
  Combinațiile câștigătoare în jocul Sizzling 6 pot fi compuse din 3 până la 6 din aceleași simboluri.

Alte jocuri de la Novomatic

4 Reel Kings Book of Stars Fairy Queen
Flamenco Roses Golden Planet Mermaids Pearl
Reel King Potty Shooting Stars Inferno

Joc de risc

Dacă o combinație câștigătoare apare după rotirea rolelor în modul principal, tasta Gamble este activată pe panoul de control. Ea lansează un joc de risc. În această rundă a jocului Sizzling 6, pe ecran apare o carte cu fața în jos. Pe laturi, există butoane cu culorile costumului. Este necesar să apăsați una dintre ele. După aceea, cardul este răsturnat. Dacă culoarea este corectă, ultima câștigare devine dublată.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul nr. 7 are coeficienții cei mai mari din joc: 40, 80, 250 și 5000. Imaginea jokerului este folosită ca simbol sălbatic. Acesta înlocuiește toate pictogramele, cu excepția stelei în combinațiile câștigătoare. Simbolurile obișnuite sunt făcute să arate ca bucăți de fructe și oferă următorii multiplicatori de pariuri:

  pepene verde -20, 40, 100, 600;
  struguri – 10, 20, 50, 300;
  prune, lămâie, portocală, cireș – 5, 10, 25, 100.

În Sizzling 6 scatterul sub formă de stea este plătit chiar și atunci când apare în afara liniilor de plată. Dacă 3, 4 sau 5 dintre ei abandonează oriunde pe role, suma pariului total este înmulțită cu 3, 10 sau 200 de ori. În joc, puteți obține plăți pentru completarea unei părți din câmpul de joc cu aceleași simboluri. În cazul în care acoperă toate celulele de pe ecran, câștigătoarea va avea un coeficient de 5000 dacă va completa primele 5 role – 500 și dacă 4 – pariul va fi multiplicat de 200 de ori.

Dacă ți-a plăcut Sizzling 6 vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot Deluxe.

Game Stats

70 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot DMCA.com Protection Status Director web - Roportal
Top