[social_share_button]

Sizzling Hot Online

Sizzling Hot

Jocul Sizzling Hot este unul dintre cele mai populare jocuri de pacanele din toată Europa, care se apropie de ” Book of Ra „, ambele făcute de aceeași companie „Novomatic„. Singurul loc în care jocul Sizzling Hot pare mai popular decât Book of Ra este în Marea Britanie, aceasta fiind probabil datorită faptului că aparatele de slot pentru Sizzling Hot sunt văzute în cazinouri cu mult mai multe în Marea Britanie decât jocul Book of Ra.

Un lucru pe care îl vedeți foarte des la automatele Novomatic este că există două versiuni ale acestora, prima fiind versiunea originală a jocului și cea de-a doua fiind versiunile Deluxe ale jocului de pacanele. Sizzling Hot ca multe alte jocuri Novomatic, de asemenea, vine cu două versiuni, la fel ca toate jocurile Novomatic, singura diferență dintre jocul original și jocul Deluxe este că versiunea Deluxe a jocului are grafică și efecte sonore actualizate, în afară de aceasta jocul rămâne același.

Simboluri si Caracteristici Sizzling Hot

Toate jocurile Novomatic sunt foarte simple, dar nu sunt mult mai simple decât Sizzling Hot. Jocul nu vine cu o rundă de bonus, jocul fiind în schimb dedicat jocurilor de noroc clasice de fructe, unde jocul se referă la linii de plată. Este posibil ca acest lucru să nu pară bine pentru mulți jucători de pacanele, mai ales pentru cei cărora le plac jocurile de noroc să fie împachetate cu bonusuri. Deși nu are niciun bonus, vine cu ceva mult mai bun, și asta este o victorie uriașă. La cele mai multe jocuri cu pacanele, câștigul de linie pentru cel mai bun simbol este de 25 de ori pariul jucat, dar pe Sizzling Hot simbolul de top este în valoare de 1000 de ori miza dvs.

Cum se joaca Sizzling Hot Online

Dacă ați jucat vreodată jocul Sizzling Hot offline într-un cazinou, atunci veți observa că nu există nicio diferență atunci când jucați acest joc de pacanele. În primul rând, un jucător trebuie să selecteze câte linii vrea să joace, un jucător poate alege să joace între una și cinci rânduri.

Înainte de a roti rolele, asigurați-vă că jucați la o miză potrivită pentru buget. În funcție de cazinourile online pe care alegeți să le jucați, miza inițială poate fi mai mare sau mai mică decât ceea ce doriți să jucați.

Jocul Sizzling Hot nu are o rundă bonus, dar are o caracteristică de pariere. Un jucător poate juca orice câștig de până la șase ori într-un joc de noroc dublu sau nimic. Caracteristica jocului de noroc nu este disponibilă dacă jucați în modul de rotire automată.

Dacă ți-a plăcut Sizzling Hot vă recomandăm să încerci și Flaming Hot de la EGT.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.