[social_share_button]

The Exterminator Online

The Exterminator

Jocul The Exterminator are nevoie de un jucător care să ajută pe personajul principal în lupta împotriva unui oaspete neinvitat.  Terenul jocului este construit în jurul confruntării unui raton enervant și a unui om care încearcă să expulzeze un animal viclean prin toate mijloacele disponibile. Fiecare rotire poate aduce câștigurile cu cote de până la 500. Aceasta nu este limita, deoarece există multe caracteristici utile și un joc de risc.

Jocul are 5 role și 30 de linii de câștig. Există o caracteristică incredibil de utilă numită Sticky Win, datorită căreia fiecare rotire câștigătoare aduce câștiguri mari. În jocul bonus, jucătorul și personajul principal iau parte la căutarea unui raton, obținând câștiguri mari pentru el.

Cum se joacă The Exterminator

Odată ce jocul este încărcat, începe un film animat care introduce utilizatorul în povestea jocului. Dacă doriți să treceți peste acest pas, apăsați butonul Skip. Jocul are o animație neobișnuită de rotire. La început, rolele se mișcă repede, după care se prăbușesc.

Panoul de control are meniul Bet Per Line. Folosind butoanele „+/-„, puteți seta mărimea pariului linear în intervalul de la 1 la 5. Meniul Select Lines vă permite să selectați numărul de direcții care sunt active în timpul rotirii. Înainte de a începe procesul de joc, se recomandă studierea tabelului de plăți. Se deschide după ce faceți clic pe eticheta View Pays. Câștigurile sunt prezentate sub formă de sume finale, având în vedere pariul făcut.

Panoul de sub bobine are următoarele comenzi:

  • Max Bet – activează pariul maxim
  • Spin – începe runda în modul manual
  • Redare automată – pornește jocul în modul automat

Jocul sunet rece. Pentru a activa sau a dezactiva aceasta, trebuie să utilizați butonul de pornire / oprire a sunetului. Blocul de informații din partea de jos a interfeței are următoarele celule:

  • Sold – soldul fondurilor din cont
  • Pariu – pariul total pentru o rotire

Combinațiile câștigătoare încep pe prima rolă și constau în cel puțin 3 simboluri identice.

Joc de risc

După fiecare rotire câștigătoare, puteți să faceți clic pe butonul Dublu sus pentru a merge la rundă pentru a mări câștigurile premiate. Jocul de risc este pauza de prânz, pe care principalul personaj a luat-o să se odihnească de lupta cu ratonul. Fighter-ul cu paraziți are un pachet de cărți. Caracterul principal atrage cărțile unul câte unul. Folosind butoanele roșie și neagră, jucătorul alege culoarea costumului. O alegere corectă va dubla câștigurile și vă va permite să continuați jocul de risc. În cazul unei alegeri greșite, jucătorul pierde. Ultima victorie este folosită ca pariu.

Simboluri și câștiguri

În The Exterminator imaginea vanului este un simbol sălbatic care se extinde pe întreaga bobină. Pista de raton este o risipă care lansează rotiri gratuite. În timpul jocurilor gratuite, mărimea multiplicatorului suplimentar poate ajunge la x5.

Cel mai plătit simbol regulat este portretul protagonistului. Are coeficienții de 100, 200 și 500. Simbolul ratonului poate aduce plățile cu multiplicatori de 50, 100 și 200. Gunoiul poate multiplica pariul liniar în 20, 50 și 100 de ori. Alte icoane au următorii coeficienți:

  • O cușcă – 15, 30 și 75
  • O coadă a ratonului – 10, 20 și 50
  • O tablă, cărți de vizită – 5, 10 și 25
  • Un covor – 2, 5 și 15

Bonusuri

Opțiunea Sticky Win este una dintre cele mai avantajoase caracteristici ale jocului. Acesta este activat după fiecare combinație câștigătoare. Simbolurile care alcătuiesc lanțul câștigător continuă să se rotească pe role. Spinările se opresc numai când câștigarea simbolurilor nu mai apare pe câmpul de joc. După aceasta, utilizatorul primește ocazia de a juca un joc de risc și de a câștiga și mai mult.

Runda de premii este lansată printr-o combinație de 5 simboluri concepute ca un plan de locuințe. În jocul bonus, utilizatorul trebuie să ajute personajul principal să găsească ratonul. Pentru aceasta, jucătorul poate primi plăți mari.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.