Book of Ra Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este o versiune actualizată a jocului Book of Ra unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate din intreaga lume. Această mașină a fost fabricată de Novomatic și are 5 role și 10 linii de plată. Multiplicatorul maxim de plăți într-un joc cu tematică egipteană este egal cu 5000x. Jucătorii pot obține un bonus de 10 rotiri gratuite cu un simbol suplimentar care se extinde. Jucătorii pot juca de asemenea, joc de risc pentru a multiplica suma totală de plată.

Reguli și comenzi pentru Book of Ra Deluxe

In jocul Book of Ra Deluxe există două setări disponibile pentru ajustarea utilizatorului în acest joc de pacanele:

Numărul de linii active. Acesta poate varia între 1 și 10 și este accesat prin meniul Linii și în butoanele „-” și „+”.

Pariu pe linie. Pot fi selectate pentru a fi în intervalul de valori de la 1 la 100 de credite. Această valoare poate fi modificată prin intermediul meniului Bet / Line.

Lansările rolelor se întâmplă după apăsarea butonului Start. Un buton Autoplay activează modul automat. O tabelă de indici este adusă de un buton de plată.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar Fox Mystery Star Money Game
Unicorn Magic Just Jewels Always Hot
Ultra Hot King of Cards Mega Joker

Simboluri și plăți la Book of Ra Deluxe

Cartea este simbolul principal al jocului Book of Ra Deluxe. Ea desfășoară simultan câteva funcții importante. În primul rând, este un simbol Wild care înlocuiește toate celelalte în combinațiile câștigătoare. În al doilea rând, este un Scatter care activează rotirile gratuite. Dacă 3, 4 sau 5 cărți sunt obținute pe orice rolă, jucătorul primește un câștig echivalent cu un pariu total înmulțit cu 2x, 20x sau 200x. O pictogramă cu un Bărbat este simbolul care plătește cea mai mare sumă. Are multiplicatori de 10x, 100x, 1000x și 5000x.

Alte simboluri au următorii multiplicatori:

Faraon – 5, 40, 400, 2000;
Bird, scarab – 5, 30, 100, 750;
А, К – 5, 40, 150;
Q, J, 10 – 5, 25, 100.

Joc de risc

După ce obțineți o combinație câștigătoare în jocul Book of Ra Deluxe, puteți începe o rundă de dublă plată. Începe după apăsarea butonului Gamble. În jocul de risc, un utilizator trebuie să ghicească o culoare a costumului cărții cu fața în jos. Dacă ghicesc culoare carti, plata lui va fi dublată.

Runde gratuite

Dacă un utilizator obține 3 Scatters (simbol Carte) în orice poziție a ecranului, acesta va primi 10 rotiri gratuite. O caracteristică suplimentară a premiului se activează în timpul acestor runde – simbol special de expansiune. De fiecare dată când apare pe ecran, se simte că toată bobina ajută la realizarea combinațiilor plătite. Un simbol special este selectat aleatoriu dintr-un grup de simboluri înainte de rundele de rotire liberă.

Dacă ți-a plăcut Book of Ra Deluxe vă recomandăm să încerci și Sizzling Hot Deluxe.

Game Stats

260 views

Categriile Jocurilor

2 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top