[social_share_button]

Burning Hot 7’s Online

Burning Hot 7’s

Burning Hot 7 este un joc clasic din categoria jocuri cu pacanele cu fructe gratis. Are 3 role cu simboluri duble și 5 linii de plată fixe. Coeficientul maxim pentru o rotire în jocul principal ajunge la x800.

Puteți crește câștigurile dvs. în jocul de risc. Există o risipă care vă poate aduce un bonus de 25 de rotiri gratuite, cu un multiplicator triplu al tuturor câștigurilor premiate.

Regulile jocului Burning Hot 7

Este foarte ușor să controlați jocul Burning Hot 7. Există o singură setare reglabilă care vă permite să setați mărimea pariului, care poate fi de la 1 la 500 de credite. Puteți alege mărimea pariului în meniul Bet / Line. Mărimea pariului este înmulțită automat cu 5 deoarece există 5 linii fixe în joc. Panoul de control are, de asemenea, următoarele butoane:

  • Start – începe o rotire în modul manual
  • Gamble – lansează jocul de risc
  • Paytable – deschide secțiunea de informații
  • Autoplay – activează modul de control automat

Combinațiile câștigătoare constau în 3 simboluri identice.

Joc de risc – Jocuri cu pacanele cu fructe gratis

Când se generează o combinație câștigătoare, puteți utiliza butonul Gamble. Ea lansează jocul de risc. În jocul de risc, veți obține o oportunitate de a crește ultima victorie cu 2 sau mai multe ori. Jocul de risc are următoarele reguli:

  • Cardul situat cu susul în jos este afișat pe câmpul de joc
  • Butoanele roșu și negru apar pe panoul de control
  • Trebuie să alegeți una dintre culori
  • Cardul este transformat și jocul de risc se oprește sau continuă
  • Dacă ați ghicit corect culoarea cardului, ultima victorie este dublată și jocul poate fi continuat
  • Dacă presupuneți că ați greșit, pierdeți suma pariată și jocul se termină

Puteți termina jocul de risc în orice moment până la prima eroare. Pentru aceasta, utilizați tasta Collect. Șansele tale în jocul de risc sunt  50% – 50%.

Simboluri și câștiguri – Burning Hot 7

În jocul Burning Hot 7, cele mai mari plăți sunt alocate pentru combinații de șapte. Coeficienții pentru ei ajung la 800. Steaua are un multiplicator de 200. Inscripția BAR crește pariul liniar de 75 de ori. Simbolurile concepute ca fructe au coeficienți de 20. Pictograma X are un multiplicator de 10.

Bonusuri

Există o risipă sub forma inscripției Bonus. Dacă cel puțin 3 dintre aceste pictograme apar oriunde pe role, este lansată o caracteristică a premiului. Acesta include 25 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt majorate de 3 ori.

Dacă ți-a plăcut Burning Hot 7 vă recomandăm să încerci și Burning Hot.

Dacă ți-a plăcut acest joc, ajută acest site cu un share pe rețelele sociale, mai ales pe facebook și îți voi rămâne recunoscător!


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.