[social_share_button]

Curious Machine Online

Curious Machine

Jocul Curious Machine de la Betsoft vă invită să călătoriți în timp. Personajul eroului Miles Bellhouse a creat o mașină unică care vă poate aduce până la 500 de credite pe rotire, rotiri gratuite, jocuri de dublat și alte bonusuri. Bonusul tematic oferă câștiguri uriașe.

Regulile jocului Curious Machine

Plăcuța neobișnuită este concepută ca o mașină care se deplasează în timp. Acordați o atenție deosebită acestor butoane:

  • Select Lines
  • Bet Per Line

Primul controlează selectarea liniilor active, cu 1 până la 30 de linii disponibile pentru dvs. Al doilea buton controlează câte credite pe linie pariați. Butonul Spin controlează cinci role. În plus, există o pictogramă care declanșează plasarea pariului maxim. În partea de jos, există butonul Autoplay care trimite rotiri la jocul automat.

Dacă toate cele 30 de linii sunt activate, opțiunea aleatoare Rewind Random poate fi declanșată. Aceasta înseamnă că, dacă nu ați lovit combinația câștigătoare, puteți răsuci tamburii din nou fără retragerea creditelor din contul dvs. Orice câștigătoare în timpul rotirilor regulate poate fi dublat de cel puțin două ori, dacă apăsați pe butonul Double Up și ghiciți în ce mână robotul deține o monedă.

Caracteristici și câștiguri

Personajul erou al Curious Machine este cel mai plătit simbol care vă poate aduce până la 500 de credite. Tamburul include, de asemenea, următoarele pictograme:

  • Robot
  • Politist
  • Mașina timpului
  • Supapă
  • Orașul viitorului
  • Desenul mașinii

Aceste imagini vă pot aduce victorii pariate înmulțite cu 2 până la 300. Vortexul este un simbol sălbatic care înlocuiește alte pictograme de joc, dar pentru cele speciale.

Trei sau mai multe icoane dinozaur prezente pe role în orice poziție declanșează rotiri gratuite, unde se folosește un multiplicator aleatoriu de la 1 la 5. Cele trei simboluri Valve declanșează jocul bonus, unde trebuie să ajuți omul de știință să scape de polițiști și să-i salveze invenția.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.