[social_share_button]

Dragon Hot Online

Dragon Hot

Dragon Hot este un nou joc creat de EGT disponibil si pe mobil. Acest joc este un joc de pacanele online cu 5 role și 20 de linii de plată.

Jocul oferă o temă atrăgătoare de dragon și acest lucru este bine descris prin utilizarea de grafică și simboluri excelente. Există câteva caracteristici bonus extraordinare care au fost adăugate, care vor stimula plățile și jucătorii pot câștiga o recompensă de top de 60.000 de monede doar din jocul de bază.

Cum se joaca Dragon Hot?

Acest joc plin de distracții oferă 20 de linii de plată fixe, astfel încât jucătorii nu vor trebui să selecteze linii atunci când pariază.

Ei vor avea opțiunea de a alege denumirile de monede, iar pariurile încep de la doar 0,20 USD pe rotație. Pentru cei care au bugete mai mari pentru cazinouri, jocul poate fi jucat pentru un pariu maxim de 400 $, ceea ce poate aduce unele plăți impresionante.

Jucătorii sunt întotdeauna în controlul complet al jocului și pot modifica oricând sumele pariurilor. Există, de asemenea, opțiuni pentru a modifica nivelurile de sunet, precum și viteza jocului, iar jucătorii pot activa o funcție de redare automată dacă doresc să joace mai multe rotiri la aceeași sumă de pariu. Toate câștigurile sunt automat creditate la joc atunci când se formează combinații.

Caracteristici joc

Designul jocului Dragon Hot este atrăgător pentru mulți jucători, deoarece există două seturi de role, una cu 5 linii de câștig și una cu 15. În plus față de victoriile de pe aceste role, jucătorii vor avea și unele caracteristici bonus extraordinare care pot crește plățile care sunt câștigate.

Icoane Wild si Scatter – Clover Wild poate să pară să ia ritmul oricăror simboluri de joc, cu excepția celor care se împrăștie. Există două împrăștieri în joc, semnul Dollar și Starul Purple. Acestea oferă câștiguri instant și caracteristici bonus.

Clover Leaf Wild – Această pictogramă sălbatică joacă un rol important și poate apărea pe rolele 2 și 3. Această icoană va trezi dragonii care dorm și când una sau mai multe pământuri pe setul principal de role se va trezi pe balaurul de sus tamburul și el va zbura până la al doilea set de role. Aici, el respira focul pe role și îi poate umple cu trifoi sălbatici.

Jackpot Progresiv – după orice rotire în joc, caracteristica Jackpot Cards poate deveni activă. Aici, jucătorii vor încerca să se potrivească cu trei cărți pentru a câștiga suma jackpot asociată. Există patru jackpot-uri diferite care pot fi câștigate.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.