[social_share_button]

Enchanted Online

Enchanted

Jocul Enchanted este o alegere perfecta pentru cei care iubesc basmele. Jocul de la Betsoft îi invită pe toți fanii de jocuri de noroc în pădurea magică unde puteți întâlni goblini, zâne și magicieni. Acolo, puteți obține și până la 5.000 de credite pentru o singură rotire.

Regulile jocului Enchanted

Puteți utiliza până la 30 de linii de plată în jocul Enchanted. Pentru a seta numărul exact, trebuie să faceți următoarele:

  • Găsiți inscripția „Linii de plată” din partea de jos a ecranului
  • Utilizând tastele plus și minus, setați valoarea exactă în intervalul de la 1 la 30
  • Accesați funcțiile de ajustare a sumelor licitate

Există două butoane utilizate pentru funcțiile de ajustare a sumelor licitate. Primul este „Alegeți moneda”, care stabilește dimensiunea creditului. Al doilea este „Bet per Line”, care determină mărimea pariului pe linie. Acesta poate fi de la 1 la 5 credite.

Trei taste de serviciu sunt utilizate pentru a porni rolele. Când faceți clic pe butonul „Spin„, puteți începe o rotire unică cu parametrii prestabiliți. Butoanele „Maxim Spin” și „Autoplay” activează jocul la pariul maxim și respectiv în modul automat.

Caracteristici și câștiguri

Cel mai generos simbol al jocului este magicianul, Eldred. Expertul bărbierit este pregătit să dea jucătorului o victorie de până la 5.000. Fairy Feera va aduce plăți de până la 4.000, în timp ce goblinul verde Rufus vă va oferi o victorie de până la 3.000. Pe role, puteți colecta combinații plătite cu următoarele simboluri cu coeficienți de la 10 la 2000:

  • Gnome Tonk
  • Bufniţă
  • Minge de cristal
  • Castron
  • Personal
  • Inel sigiliu

Enchanted este un joc de basm de la Betsoft are 4 caracteristici câștigătoare. O combinație de 3 sau mai multe pictograme spellbook activează rotirile gratuite ale rolelor. Dacă apare o combinație suplimentară de simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite, veți obține rotiri gratuite suplimentare.

Trei simboluri cheie vor deschide ușa unei caracteristici suplimentare. Un personaj numit Tonk va da jucătorilor bonusuri generoase. Două sau mai multe icoane de pălărie vor adăuga simboluri sălbatice la role și vor spori semnificativ șansele jucătorilor de câștig.

Dacă portretele lui Feera și Rufus apar pe linie activă succesiv, va fi activată o rundă bonus. Jucătorul va trebui să-i ajute pe zână să-i elibereze canarul, furat de goblin. Dacă această sarcină este rezolvată cu succes, o sumă mare va fi creditată în contul jucătorului.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.