Mega Joker Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Mega Joker

Mega Joker este un joc din categoria pacanele 77777 cu 3 role și 40 de linii de plată creat de Novomatic. Acest joc este disponibil pentru a juca pe dispozitive desktop, mobile și tablet.

Mega Joker este un alt joc de la Novomatic cu o temă clasică , nu este o surpriză, deoarece Novomatic este unul dintre dezvoltatorii jocurilor de noroc care s-au concentrat în principal pe jocurile de cazino. Simplitatea jocului vă permite să jucați pur și simplu pentru distractie acest joc de noroc. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe distractive de joc în care puteți juca ca un câștigător, indiferent de nivelul de expertiză pe care îl aveți, atunci Mega Joker este jocul perfect pentru a încerca.

Mega Joker – Simboluri și coloana sonoră

Coloana sonoră este primul lucru care vă va reaminti că jucați un slot Novomatic. Ca și în majoritatea jocurilor, coloana sonoră nu completează neapărat tema, dar este icoana pentru dezvoltatorul de jocuri. Din fericire pentru cei care sunt ușor supărați, există un buton mut pentru a vă juca jocul în tăcere. Designul jocului seamănă și cu cele mai multe jocuri clasice, ci doar cu grămezi de linii de câștig, în loc de cele obișnuite 1 sau 3. Fundalul jocului este tapetul roșu plin de joker, care ar putea fi ușor de adaugat pe un covor într-un cazinou real. In acest slot mai gasiti si pere, căpșuni, lămâi, struguri, portocale, cireșe, prune și pepeni verzi. Alte simboluri includ jokerul, o stea de aur și un 7 roșu și 7 galben.

Caracteristicile bonusului

Mega Joker nu vine cu o varietate de bonusuri masive, dar jucătorii se pot bucura de câteva rotiri foarte pline de satisfacții. Joker-ul însuși apare sălbătic pe slot și înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role, cu excepția scatterului. Cea mai bună parte este că vine strâns pe toate rolele, ceea ce înseamnă că vă este garantată o combinație câștigătoare sau două de fiecare dată când își arată fața.

Scatterul – este simbolul stea și este cel mai valoros simbol al rolelor. Indiferent de locul în care aterizează pe role, atâta timp cât există 3 simbolul stea. Dacă sunteți suficient de norocoși să va pică 5 simboluri de stea, puteți să vă uitați la un jackpot potențial de plata de până la 3.200.000 de credite.

Jocul Mega Joker vine de asemenea cu caracteristica de pariere Novomatic , ceea ce înseamnă că orice câștig poate fi dublat. Caracteristica jocului de noroc poate fi activată manual după orice rotire câștigătoare și tot ce trebuie să faceți este să ghiciți culoarea următorului card desenat să câștige. Dacă ghiciți corect câștigurile dvs. se vor dubla, dacă vă înșelați, veți pierde toate câștigurile pentru runda respectivă.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.