[social_share_button]

Mermaids Pearl Online

Mermaids Pearl

Mermaids Pearl este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate. În lumea subacvatică, chiar și o rundă obișnuită fără premii vă poate aduce până la 9000 de credite. După fiecare dintre ele, puteți juca jocul de risc și încercați să multiplicați câștigul. Modificările gratuite ale celor cinci role vă pot aduce până la 40.5000 de credite fără a retrage bani din cont.

Regulile jocului Mermaids Pearl

Jocul Mermaids Pearl are designul tipic jocurilor oferite de Novomatic:

  5 role
  9 linii de plată
  Panou de control simplu

Înainte de a căuta comori la marginea mării, alegeți numărul de linii active și intervalul de pariere. Există cinci butoane care controlează numărul de linii de plată:

  1 linie
  3 linii
  5 linii
  7 linii
  9 linii

Fiecare număr indică numărul de linii de plată activate. Butonul Bet One controlează numărul de credite pe care le pariați pe linie, cu 1 până la 500 de credite disponibile.

După ce au fost selectate toate setările, selectați modul de control:

  Manual
  Automat

Primul este activat de butonul Start, iar al doilea – de butonul Start automat. Dacă trebuie să verificați plățile sau regulile jocului, faceți clic pe Paytable.

Caracteristici și plăți

Prințesa Regatului Mare este cel mai plătit simbol care vă poate aduce câștiguri până la 9000 de credite. Mermaid este de asemenea un simbol sălbatic capabil să înlocuiască alte icoane în câștigarea liniilor și plăți dublu. Alte icoane ale jocului Mermaids Pearl includ:

  Broasca testoasa
  Rac de râu
  Pește balon
  Călut de mare
  Discus fish

Aceste simboluri vă pot aduce de la 15 la 750 de credite sau de la 30 la 1500 de credite atunci când formează un combo cu simbolul sălbatic. Icoanele cu costumul de cărți aduc 10 până la 100 de credite în modul standard și 20 până la 200 de credite atunci când se află într-un combo cu simbolul sălbatic. După fiecare combinație câștigătoare, aveți șansa de a vă dubla plata în jocul de risc, unde trebuie să ghiciți costumul de carte al dealerului.

Combo-ul cu simbolurile Chest vă poate câștiga până la 4500 de credite. Această pictogramă este, de asemenea, împrăștiată. Prezent pe role de trei sau mai multe ori într-o singură rundă, declanșează o serie de 15 rotiri gratuite. În această rundă de bonus, toate câștigurile de premii sunt triple.

Dacă ți-a plăcut Mermaids Pearl vă recomandăm să încerci și Olympus Glory.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.