[social_share_button]

Olympus Glory Online

Olympus Glory

Jocul Olympus Glory este dedicat mitologiei antice. Acest joc de pacanele al compania EGT este cel în care jucătorii pot câștiga până la 15.000 de credite pentru fiecare rotire. Jocul include un jackpot progresiv, o rundă pentru dublarea câștigurilor și rotiri gratuite ale rolelor. Majoritatea icoanelor sunt făcute sub forma zeilor din Olympus. Printre acestea, există un simbol sălbatic, care nu numai că înlocuiește toate celelalte icoane, dar lansează și rotirile gratuite.

Regulile jocului Olympus Glory

Jocul de pacanele Olympus Glory are următoarea structură:

5 bobine, fiecare dintre ele având 3 celule verticale;
10 linii de plată ajustabile.

Un meniu separat este utilizat pentru a gestiona setările jocului. Poate fi deschis prin apăsarea unui buton cu treptele de viteză. Acolo este posibil să ajustați valoarea valutei jocului, numărul de linii de câștig active în timpul rotirilor și suma totală a pariului. Pot ajunge până la 30 de credite.

Jucătorii primesc premiile pentru lănțișoare de simboluri identice care se încadrează pe linia activă în număr de 2 până la 5. Dacă o astfel de combinație aduce câștiguri care nu depășesc 1050 de credite, funcția de joc de risc devine disponibilă. Este activat de butonul x2. În ea, un jucător poate dubla plățile pentru ultima rotire, ghicind culoarea carti.

Câștiguri și bonusuri

Imaginea lui Zeus este cea mai importantă în jocul Olympus Glory. Are câteva funcții utile:

    este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte icoane fără excepție;
    când apar 3 sau mai multe din acest simbol în orice poziție de pe role, aceștia oferă unui jucător 10 rotiri gratuite cu un simbol suplimentar de expansiune.

Plățile pentru portretul lui Zeus sunt de 60, 750 și 7.500 de credite. Pictograma cea mai plătită este imaginea echipei Athena, care, la pariul maxim, este plătită în valoare de 30, 300, 3.000 și 15.000 de credite. Poseidon, zeul mării, aduce plățile de 15, 120, 1200 și 6000. Artemis, zeița vânătorii și fertilității, și Dionysus, zeul vinificației, dau sume de 15, 90, 300 și 2.250. Alte icoane sunt făcute sub formă de denumiri de carduri și vor aduce următoarele sume:

    A, K-15, 120, 450;
    Q, J, 10-15, 75, 300.

Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.