[social_share_button]

Pharaohs Gold II Online

Pharaohs Gold II

Pharaohs Gold II de Novomatic este unul dintre cele mai bune jocuri de pacanele tematice din Egipt, care oferă jucătorilor multe surprize. O rotire regulată a celor cinci role vă poate aduce până la 9000 de credite. Cincisprezece rotiri gratuite declanșate de Horus Eye Scatter au multiplicatori tripli, iar orice plată reușită de spin poate fi dublată în timpul jocului de risc.

Regulile jocului Pharaohs Gold II

Acest joc de pacanele egiptean de către liderul dezvoltator austriac vă permite să activați până la 9 linii de plată. Pentru a le alege numărul, urmați acești pași:

  Pe panoul de control, găsiți pictograma Liniilor.
  Selectați un număr de la 1 la 9.
  Accesați alte setări.

Intervalul de pariere este controlat de butoanele de lângă Bet / Line. Alegerea intervalului determină numărul de credite pe care fiecare linie de plată le poate câștiga. Numărul ales este înmulțit cu coeficientul dat în tabelul de plată și este creditat în contul dvs. Valoarea sa actuală este afișată în colțul din dreapta jos al panoului.

Pentru a roti rolele, faceți clic pe Start. La stânga, este butonul Gamble care vă poate duce la jocul de risc după fiecare rotire câștigătoare. Acolo, puteți dubla câștigul ghicind costumul cărții ascunse.

Simboluri și câștigurile

Pharaohs Gold II este un joc tematic pentru Egipt. Icoana sa principală este însuși Faraon și are diferite funcții:

  Oferă cea mai mare plată, de la 10 până la 9000 de credite.
  Acționează ca un simbol sălbatic.
  Înlocuiește alte pictograme din combinația câștigătoare și dublează plățile.

Alte icoane foarte bine plătite includ:

  Sfinx
  Arta rock
  Scarabeu
  Pasăre
  Pisică

Acestea au multiplicatori de la 15 la 750. Icoanele de carti vă pot aduce câștiguri de la 2 până la 125 de credite. Simbolul Horus Eye este scatterul. Prezent pe role de trei sau mai multe ori, declanșează o serie de 15 rotiri gratuite, fiecare câștig fiind triplat.

Dacă ți-a plăcut Pharaohs Gold II vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.