Ramses II Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Ramses II

Jocul Ramses II a fost numit astfel pentru a onora marele faraon egiptean, astfel încât întregul joc se învârte în jurul acestei figuri istorice legendare. Jocul Ramses II de la Novomatic are cinci role și vă permite să plasați pariuri de până la nouă linii de câștig. Plata maximă pe care o puteți obține pentru o singură rotire fără activarea funcțiilor bonus este egală cu 9000. Magicul scarab magic vă poate acorda până la 15 rotiri gratuite, în timpul cărora veți putea câștiga până la 405.000 de credite, deoarece toate plățile vor fi instantaneu crescute de trei ori!

Regulile jocului Ramses II

În partea de jos a ecranului veți găsi un meniu special. Are un număr de butoane pe care va trebui să le folosiți înainte de a începe jocul. Aceste elemente de control ale gameplay-ului sunt folosite pentru a stabili gama de linii active de câștig și mărimea pariului pentru fiecare linie. Numărul de linii active este ușor de configurat:

  Alegeți un număr de la 1 la 9
  Găsiți butoanele cu numerele 1, 3, 5, 7 și 9 de pe panoul de control
  Apăsați butonul cu numărul cel mai apropiat de cel pe care l-ați gândit inițial

Potrivit jucătorilor experimentați, aveți cele mai mari șanse de a lovi jackpot-ul în acest joc de pacanele cu tematică egipteană dacă aveți toate cele nouă linii de câștig activat. Puteți paria între 1 și 100 de credite pe fiecare linie activă. Dacă sunteți gata să riscați totul și să plasați pariurile maxime pe toate cele nouă linii, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „Bet Max” și jocul va configura automat toți parametrii la valorile lor maxime.
Ambele butoane care vă ajută să reglați parametrii de pariere pot fi utilizați pentru a controla jocul de risc. Runda de risc poate fi declanșată prin apăsarea uneia dintre aceste butoane după ce obțineți o plată. După aceasta veți vedea o carte de joc care se întinde cu fața în jos. Va trebui să ghiciți culoarea costumului cardului și introduceți alegerea dvs. utilizând aceleași două butoane care în acest punct al jocului de risc devin roșii și negre. Dacă alegeți cartea corectă, câștigul dvs. va fi dublat.

Alte jocuri de la Novomatic

Gryphons GoldSizzling Hot QuattroPharaohs Gold III
SpartaGolden PlanetMermaids Pearl
Secret ForestPanther MoonSafari Heat

Simboluri și bonusuri

Jocul Ramses II are o pictogramă cu portretul Faraonului. Această pictogramă are trei caracteristici remarcabile:

  Acordă cele mai mari plăți (coeficienți între 10 și 9000)
  Este simbolul sălbatic și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția gândacului scarab
  Aceasta dublează plățile pentru combinații, în care înlocuiește alte simboluri

Tamburele pot afișa de asemenea diverse simboluri tematice din Egipt, cum ar fi Anubis, o pasăre, statuia Sfinxului, piramidele. Aceste pictograme conțin coeficienți care variază de la 15 la 750. Coeficienții cei mai mici din jocul Ramses II variază de la 2 la 125 și sunt acordați pentru combinații de simboluri ale cărții de joc.
Pictograma scarabului este simbolul scatter. Combinațiile de trei și mai multe simboluri de gândaci scarab lansează cincisprezece rotiri gratuite ale rolelor. În timpul acestor rotații, contul dvs. nu va fi creditat și toate plățile sunt majorate în trei rânduri. Jocul cu risc nu poate fi activat în timpul rotirilor gratuite.

Dacă ți-a plăcut Ramses II vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

188 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top