[social_share_button]

Resident II Online

Resident II

Jocul de pacanele online gratis Resident II este o continuare a jocului spion-popular. Are 5 role și 9 linii de plată personalizate. Conform tabelului de plată, plata maximă pe rundă are un factor de 5 000. Aceasta nu este în niciun caz limita, deoarece există un bonus de risc și un bonus tematic la mai multe niveluri în acest joc de pacanele online.

Cum se joacă Rezident II

În timpul rotirii în Resident II, active pot fi 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată. Acestea sunt selectate folosind următoarele butoane:

  • Linia 1;
  • Linia 3;
  • Linia 5;
  • Linia 7;
  • Linia 9.

Dimensiunea pariului pe linie poate varia de la 1 la 25 de credite. Puteți seta această valoare cu butonul Bet. Pariul total maxim este de 225 de credite. Runda începe cu butonul Start. Pentru a merge la tabelul de plăți, trebuie să utilizați butonul Ajutor.

În joc, nu există nici împrăștiere, nici rotiri gratuite. Jocul de risc este declanșat de jucător după runda câștigătoare. Plățile premiilor sunt declanșate de combinațiile a 3, 4 sau 5 pictograme identice pe linia activă.

Joc de risc

Runda pentru dublarea câștigurilor în jocul de pacanele Resident II începe după apăsarea butonului dublu. În jocul de risc din câmpul de joc, se afișează o carte deschisă și patru cărți închise. Din cărțile care se află cu fața în jos, trebuie să alegeți unul. Dacă este mai înalt decât cel deschis, ultima victorie este înmulțită de 2 ori. Dacă este mai mică, ultima victorie este anulată.

Simboluri și câștiguri

Jocul Resident II are un simbol sălbatic sub forma unui stingător de incendiu. Datorită acestei pictograme, probabilitatea câștigului crește. Faptul este că simbolul sălbatic înlocuiește majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare. Coeficienții pentru extinctor sunt 100, 500 și 2000. Cel mai scump simbol este o medalie rotundă. Are multiplicatori de 200, 1 000 și 5 000. Curelele pentru umăr măresc pariul cu 300, 100 și 500 de ori, iar pistolul – cu 20, 50 și 200 de ori.

În Resident II Multiplicatorii pentru simbolurile rămase sunt enumerați mai jos:

  • Medalion în formă de stea – 10, 30, 100;
  • carte – 5, 10, 50;
  • masca de gaz – 3, 5, 20;
  • arma – 2, 3, 10.

Bonusurile jocului Rezident II

Imaginea cutiei puternice din jocul Resident II este o trecere la runda bonus. Pentru a-l activa, trebuie să colectezi cel puțin 3 pictograme ale boxei. Jocul bonus are 2 nivele. Pe prima, trebuie să deschideți casete puternice. Pentru fiecare dintre ei, aveți dreptul la plăți care vor fi plătite jucătorului, indiferent de rezultatul rundei. Dacă niciuna dintre căsuțele poștale nu conține explozivi, jucătorul se mută în a doua rundă. Trebuie să alegeți una dintre cele două uși. Dacă Kat, femeia radio, apare în spatele ușii, utilizatorul câștigă.

Dacă ți-a plăcut Resident II vă recomandăm să încerci și Temple Cats.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.