[social_share_button]

RoboCop Online

RoboCop

RoboCop este dedicat caracterului popular al filmelor și benzi desenate. Jocul este creat de Playtech. Jocul este jucat pe 5 role, care utilizează 25 de linii fixe de câștiguri. În joc, există premii care sunt lansate aleatoriu.

Fiecare rotire al jocului RoboCop poate aduce câștiguri cu coeficienți de până la 2500. Orice utilizator poate obține o rotire gratuită a rolelor în condiții deosebit de favorabile.

Regulile jocul RoboCop

În timpul jocului RoboCop, utilizatorului i se oferă posibilitatea de a gestiona mai multe setări. Cea mai importantă dintre acestea este funcția de ajustare a dimensiunii pariului de linie, deoarece este cea care afectează în mod direct modul de joc. Acest parametru se modifică după cum urmează:

  • Pe consolă sub role, trebuie să găsiți meniul Bet / Line.
  • Folosind tastele „-” și „+”, este posibil să setați suma de la 0,01 la 1 credit.
  • Aceste numere vor fi multiplicate de 25 de ori.

În colțul din dreapta jos al interfeței, există chei care pot fi utilizate pentru a porni jocul. Butonul Spin pornește runda cu setări manuale. Elementul Mod Turbo accelerează animarea mișcării rolelor. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru jucătorii care preferă să joace la un ritm înalt. Redarea automată este o cheie care activează modul de control automat.

Tambururile pot fi de asemenea activate prin apăsarea barei de spațiu de pe tastatură. Butonul Info solicită tabelul de plăți. Pentru a câștiga, cel puțin 3 icoane de același tip ar trebui să apară pe una dintre linii. Nu există joc de risc și jackpot progresiv în acest dispozitiv.

Câștiguri și bonusuri

Inscripția Wild din jocul RoboCop este plătită cel mai generos. Aceasta multiplică pariul cu 150, 500 și 2500 de ori. Este un simbol sălbatic care înlocuiește aproape toate celelalte icoane din combinațiile câștigătoare. Imaginea RoboCop este cea mai scumpă dintre pictogramele obișnuite. Ea are multiplicatorii de 80, 300 și 1000. Sumele cu coeficienții de 50, 200 și 750 sunt date pentru portretul Anne Lewis și 40, 150, 500 – pentru Richard Jones. Pictograma pistol multiplică pariul cu 30, 100 sau 250 de ori. Mașina are multiplicatorii de 20, 80 și 100.

Coeficienții pentru pictogramele cărților sunt după cum urmează:

  • A, K-10, 30, 90;
  • Q, J – 5, 20, 80.

Există mai multe funcții de premiu în RoboCop, care poate fi activat oricând în timpul jocului principal. Unul dintre ele este Shootout Spin. Felul în care funcționează este că face ca simbolurile sălbatice să se extindă în mai multe poziții arbitrare. Dacă modul de rotație a atacului robotului este activat, pe câmpul de joc apare un simbol sălbatic mare. Line Up Spin atribuie un multiplicator suplimentar fiecărui câștigător. Bonusul OCP oferă posibilitatea selectării icoanelor pentru plățile instantanee în timpul rotației.

Dacă un token de poliție scade în același timp pe rotoarele 1, 3 și 5, se deschide un meniu de bonusuri. Jucătorul selectează unul din cele 4 moduri. Ele sunt numite în același mod ca și funcțiile lansate aleator. Modul Shootout include 10 rotiri gratuite cu simbolurile suplimentare aleatoare. Robot Attack oferă 5 rotiri gratuite, în timpul cărora rolurile 2, 3 și 4 sunt complet acoperite cu un simbol sălbatic uriaș.

Line Up Free Spins este un mod de premiere, care include 15 runde gratuite pentru jucător. Ei folosesc multiplicatori adiționali de plăți. În jocul bonus OCP, utilizatorul câștigă prin selectarea imaginilor de caractere și a simbolurilor tematice.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.