[social_share_button]

Royal Unicorn Online

Royal Unicorn

Jocul de pacanele Royal Unicorn vă invită la un basm și oferă câștiguri de până la 500 de credite. Jocul este dezvoltat de Amatic. Are 5 role și 20 de linii. Există un joc de risc, un simbol sălbatic și rotiri gratuite.

Regulile jocului Royal Unicorn

Dimensiunea pariului este reglată apăsând butonul Bet. Puteți paria între 0,01 și 0,25 credite pe fiecare linie de plată. Butonul Start este utilizat pentru a porni bobinele. Pentru a reda în modul automat, utilizați butonul Auto Start. De asemenea, în partea de sus a interfeței există mai multe butoane de serviciu și acestea includ:

  • Steagul este utilizat pentru a schimba limba
  • Difuzorul activează sau dezactivează sunetul
  • Semnul de întrebare deschide o placă de plăți

În jocul Royal Unicorn pentru a câștiga, jucătorii trebuie să colecteze de la 2 la 5 simboluri identice pe linia de plată. După fiecare rotire reușită, veți avea ocazia să apăsați pe butonul Gamble care lansează un joc de risc. În joc, puteți paria fie întreaga sumă câștigată pentru ultima rotire, fie doar jumătate din ea. Cardul care apare cu susul în jos va apărea pe ecran. Dacă ghiciți culoarea, suma se va dubla. Dacă vă ghiciți costumul, câștigul va crește de 4 ori.

Simboluri și plăți

În Royal Unicorn simbolul unicorn înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei bonus. Acesta este un simbol sălbatic care aduce cele mai mari câștiguri. La pariul maxim, acestea sunt 2,5, 12,5, 62,5 sau 500 de credite. Simbolul Queen aduce sumele de 1, 2,5, 5 sau 12,5 credite. Icoana castelului aduce 0.75, 2, 4.25 și 10 credite. Restul simbolurilor sunt plătite după cum urmează:

  • Crown – 1,25, 4, 7,5
  • Floare – 1,25, 3,75, 5
  • А, К – 1,25, 2,5, 3,75;
  • Q, J, 10 – 0,5, 1,25, 2,5

Aceste câștiguri sunt acumulate la un pariu de 0,25 pe linie. Pentru a afla despre plățile la un pariu mai mic, deschideți tabelul de plăți.

Rotiri gratuite

Simbolul cu inscripția Bonus oferă rotiri gratuite. Runda începe după ce 3 astfel de pictograme apar pe ecran. La început, unul dintre simboluri este selectat aleator. În timpul rotirilor gratuite, va apărea în grupuri de mai multe icoane. În combinațiile câștigătoare, înlocuiește toate pictogramele, cu excepția simbolurilor cărților.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.