[social_share_button]

Secret Forest Online

Secret Forest

Jocul Secret Forest vă invită în lumea basmelor. Există numeroase miracole care așteaptă un jucător din această lume, cum ar fi rotirile gratuite ale rolelor care generează câștiguri triple și de asemenea câștiguri în valoare de până la 9000 de credite pe runda standard. Jucătorii apreciază Secret Forest pentru combinațiile frecvente de câștiguri, o poveste interesantă și prezența unui joc de risc.

Regulile jocului Secret Forest

Jocul Secret Forest este creat de Novomatic și are structura de semnături tipică pentru majoritatea jocurilor de la această companie:

    5 role;
    9 linii

În timpul jocului, puteți face pariuri de la 1 la 200. Pentru a face acest lucru, ar trebui să apăsați un buton cu cuvintele Bet One. Suma maximă a pariului total este de 1800. Este activată prin apăsarea butonului Bet Max. Puteți colecta combinațiile câștigătoare pe 1; 3; 5; 7 sau 9 linii. Pentru a selecta unul dintre aceste numere, trebuie să dați clic pe butonul cu numărul respectiv.

Câștiguri și bonusuri

În Secret Forest, există două icoane cu funcții speciale:

    simbol sălbatic;
    împrăștia

Prima pictogramă prezintă un portret al unei prințese. Eroina basmului poate înlocui majoritatea icoanelor în combinațiile câștigătoare. Singura excepție este simbolul scatter. Atunci când printesa finalizează o combinație câștigătoare, plata pentru ea este dublată. Scatterul este o imagine care ilustrează arborii magicieni. Când apare de 3 sau mai multe rânduri într-o rundă, veți primi 15 rotiri gratuite, în timp ce toate câștigurile vor fi triple. Runda de dublare nu este disponibilă în timpul acestor rotiri.

Cele mai mari câștiguri de până la 9000 de credite sunt aduse prin icona prințesă. Câștigurile de la 4 la 800 sunt atribuite icoanelor vulturului, unicornului, pitici, castelului și ciuperci. Valorile cărților vor aduce de la 4 la 250, care nu sunt prea multe, dar aceste credite pot fi sporite în jocul dublu.

Joc de risc

Dacă în timpul unei plimbări în pădurea secretă, un jucător a adunat o combinație câștigătoare, își poate testa norocul în jocul de risc. Acesta poate fi deschis prin butoanele Bet One și Bet Max. În timpul acestei runde, pe ecran se va afișa un card ascuns în locul rolelor. Dacă un jucător reușește să-și ghicească culoarea costumului, câștigurile se vor dubla.

Dacă ți-a plăcut Secret Forest vă recomandăm să încerci și Secrets of Alchemy.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.