Lucky Lady Charm Deluxe Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Lucky Lady Charm Deluxe

Jocul Lucky Lady Charm Deluxe face parte din categoria pacanele online gratis si oferă câștiguri mult mai mari de la eroina deja cunoscută. Versiunea actualizată a jocului de la Novomatic se mândrește cu o grafică îmbunătățită, un număr sporit de linii active și toate bonusurile generoase. Fiecare rotire poate completa un cont de jucator cu pana la 9000 de credite, iar scatter va oferi 15 rotiri gratuite cu plați triple.

Regulile jocului Lucky Lady Charm Deluxe

Controalele jocului de pacanele Lucky Lady Charm Deluxe s-au schimbat într-o oarecare măsură în comparație cu versiunea clasică. Acum liniile active nu sunt selectate folosind 5 butoane, ci cu un meniu special. Se face astfel:

  Trebuie să găsiți cuvântul Linii de pe panoul de control;
  Alegeți un număr de la unu la zece;
  Utilizați butoanele plus și minus pentru a seta numărul selectat

Dimensiunea pariului este aleasă în același mod. Meniul Bet / Line vă permite să setați de la 1 la 200 de credite pe linie.

Fereastra cu informații se deschide apăsând butonul Paytable și are trei secțiuni. Puteți comuta între ele utilizând butonul Mai multe informații. Rotile sunt lansate cu ajutorul butonului Start într-un mod manual și automat în modul Automat. Pentru a dubla câștigurile din jocul de risc, trebuie să faceți clic pe dreptunghi cu cuvântul Gamble. Regulile sale au rămas la fel ca în versiunea clasică – ghiciți culoarea costumului, iar creditele pentru rotația anterioară se vor dubla.

Alte jocuri de la Novomatic

Banana SplashAztec TreasureDolphins Pearl Deluxe
Magic PrincessJust Jewels DeluxeAlways Hot
Ultra HotSizzling Hot DeluxeColumbus Deluxe

Câștiguri și bonusuri

Un set de icoane și coeficienții lor de plată în Lucky Lady Charm Deluxe au rămas identice cu versiunea clasică. Portretul personajului principal este încă interesant datorită celor trei caracteristici:

  este un simbol sălbatic care înlocuiește toate icoanele, cu excepția scatterului;
  aceasta dublează plățile pentru liniile în care apare;
  când formează combinații independente, aduce cele mai mari câștiguri – 10; 250; 2500 sau 9000 de credite la pariul minim

În Lucky Lady Charm Deluxe veți vedea simbolurile norocului, cum ar fi o gărgăriță, o frunză de trifoi, o potcoavă și altele. Pentru toate aceste icoane, veți obține câștigurile cu multiplicatori de la 15 la 750. Scatterul, care este o bila, aduce plățile indiferent de linia activă si lansează 15 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, plățile primesc un multiplicator suplimentar de 3 ori. Datorită acestei caracteristici, puteți obține până la 405.000 de credite pentru o serie de rotiri de bonusuri.

Dacă ți-a plăcut Lucky Lady Charm Deluxe vă recomandăm să încerci și Shining Crown.

Game Stats

362 views

Categriile Jocurilor

2 votes, average: 3.5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top