[social_share_button]

Magic Princess Online

Magic Princess

Jocul de pacanele gratis Magic Princess invită jucătorii să meargă într-o călătorie fabuloasă. Dezvoltatorii de la Novomatic au făcut posibilul ca jucătorii să câștige până la 9000 de credite și să obțină 15 rotiri gratuite atunci când toate câștigurile sunt înmulțite simultan cu 3. Cei mai îndrăzneți jucători pot încerca să-și dubleze victoriile într-un joc de risc.

Regulile jocului Magic Princess

Înainte de a începe să jucați jocul, trebuie să setați următorii parametri:

  O mărime a pariului
  Un număr de linii de plată

Jucătorii Magic Princess pot colecta combinații câștigătoare pe toate cele 9 linii de câștig. Pentru a seta numărul exact de linii, utilizați tastele cu numerele 1, 3, 5, 7 și 9. Numărul poate fi modificat în timpul jocului. Butonul „Bet One” ajustează mărimea pariului. Acesta poate varia de la 1 la 100 de credite. Jucătorii care sunt gata să facă imediat pariul maxim posibil, pot folosi butonul „Bet Max”.

Butonul „Start automat” pornește rotirea a 5 tamburi. Dacă aceasta este prima dată când jucați jocul, este mai bine să citiți mai întâi acest lucru apăsând butonul „Paytable”. Veți fi transferat la secțiunea de referință unde puteți găsi informații despre regulile jocului și tabelul de plată. Câștigurile sunt acumulate pentru acele combinații de simboluri identice formate pe linia activă de la stânga la dreapta începând de la primul tambur.

Joc de risc

Când pe ecran apare o combinație câștigătoare puteți încerca să multiplicați plata cel puțin dublu în jocul de risc. Jocul este activat când faceți clic pe butoanele „Bet One” sau „Bet Max”. În joc va trebui să ghiciți culoarea costumului. Dacă presupuneți că aveți dreptate, câștigurile dvs. se vor dubla. Dacă ghiciți-vă greșit, plățile primite pentru rotația anterioară vor fi pierdute.

Caracteristici, Coeficienți și Bonusuri

In jocul Magic Princess icoana cu imaginea principalei eroine aduce cele mai mari câștiguri de până la 9000 de credite. Este de asemenea un simbol sălbatic. Simbolul înlocuiește toate celelalte pictograme, cu excepția celor care se împrăștie în combinațiile câștigătoare. De asemenea, se multiplică plățile cu 2. Alte icoane cu coeficienți mari includ:

  Păun
  Pisica neagra
  castel
  coroană
  bat magic

Aceste simboluri aduc plăți de la 15 la 750. De asemenea, puteți vedea simbolurile cărților pe ecran. Acestea aduc câștigurile în intervalul de la 10 la 100. Cele mai mari câștiguri sunt acumulate atunci când apar o combinație de trei simboluri scatter. O minge de cristal este o risipă. În acest caz, jucătorii primesc 15 rotiri gratuite ale rolelor. În timpul rotirilor gratuite, toți coeficienții de plată sunt multiplicați cu 3.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.