[social_share_button]

Mamma Mia Online

Mamma Mia

Jocul de noroc Mamma Mia vă invită să vizitați bucătăria unui bucătar italian talentat. Puteți crea capodopere de gătit pe 5 role cu 30 de linii de plată. Meniul include nu numai mâncăruri italiene deosebite, ci și câștiguri cu coeficienți de până la 500.

Jocul este dezvoltat de Betsoft și are multe caracteristici avantajoase. Există o rundă tematică bonus, rotiri gratuite, jocul Click Me și multe altele. Fanii jocurilor de noroc moderne se vor bucura cu siguranță de o grafică tridimensională de înaltă calitate și un meniu convenabil.

Cum se joacă Mamma Mia

Jocul Mamma Mia are o gamă liniară reglabilă. Jucătorul poate selecta orice număr de la 1 la 30. Aceasta se face folosind comanda Select Lines. Pentru a selecta numărul exact de linii, utilizați butoanele marcate ca plus și minus. Meniul Bet Per Line funcționează într-un mod similar. Cu ajutorul acestuia, puteți paria între 1 și 5 în fiecare rundă. Însuși șeful se află în partea dreaptă inferioară a interfeței și ia parte la modul de joc. Singura nuanță este faptul că cifra animată blochează uneori celula, care afișează mărimea curentă a pariului total.

Imediat după ce jocul este încărcat, se afișează screensaver-ul. Puteți omite acest lucru făcând clic pe pictograma Omite în partea de jos a ecranului. În plus față de elementele de control care au fost deja menționate, interfața include, de asemenea, următoarele:

  • Spin – pornește rotirea în modul manual
  • Autoplay – rulează o serie de runde automate
  • View Pays – deschide tabela de plăți
  • Sunet On / Off – pornește și dezactivează sunetul
  • Max Bet Spin – începe runda la pariul maxim

În jocul Mamma Mia, combinații de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice câștigă. Lanțul ar trebui să înceapă pe tamburul din stânga. Dacă pe aceeași linie se generează mai multe combinații câștigătoare, va fi creditată numai cea mai plătită.

Simboluri și câștiguri

Există icoane care au funcții speciale care sunt benefice pentru jucător. Pictograma cu inscripția Wild înlocuiește alte simboluri obișnuite și este fixată pe câmpul de joc. Este demn de remarcat faptul că, înainte de începerea unei rotații, jucătorii pot alege un simbol sălbatic. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe orice pictogramă de pe role. Cu cât este mai mare pariul, cu atât mai multe sălbatice apar pe terenul de joc în timpul rotirii. Pictograma proiectată ca pizza deschide accesul la rotiri gratuite. Acestea se întâlnesc în condiții deosebit de favorabile, care vor fi descrise în detaliu de mai jos.

Cel mai plătit simbol obișnuit este portretul bucătarului. Acesta aduce câștigurile cu coeficienții de 15, 100, 200 și 500. Icoanele cu plată înaltă includ, de asemenea, simbolurile criticii restaurantului. Barbatul cu părul gri oferă câștiguri cu multiplicatori de 10, 50, 100 și 250, iar cel de mustar cu plăcuțele cu multiplicatorii de 5, 40, 80 și 200. Imaginea curatei italiene multiplică pariul liniar în 25, 50 și 125 de ori. Restul simbolurilor au următorii coeficienți:

  • Un meniu, un ziar – 20, 40 și 100
  • Sticle de vin, o cratiță – 15, 30 și 75
  • O placă de tăiere – 10, 20 și 50

Bonusuri

Una dintre cele mai originale și avantajoase caracteristici ale jocului Mamma Mia este rotirile gratuite. Ele sunt lansate atunci când cel puțin 3 simboluri de pizza sunt generate oriunde pe câmpul de joc. În timpul rotirilor gratuite, icoanele apar sub formă de ingrediente pentru pizza. Aceștia au coeficienți mai mari de plată a premiilor.

Pictograma, sub forma unei tăvi sub capac, lansează runda Click Me. Pentru a face acest lucru, cel puțin 3 astfel de imagini ar trebui să apară în orice poziție pe role. Jucătorul trebuie să deschidă tăvile, câștigând câștiguri. De asemenea, există un joc tematic bonus pe un ecran separat. Începe când sunt 3 sau mai multe imagini ale unei foi de hârtie în mâinile unui critic de restaurant oriunde în teren. În această rundă, veți obține o mare victorie dacă îl ajuta pe bucătar să aleagă felul de mâncare pe care îl va da unui critic de restaurant.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.