[social_share_button]

Mystery Star Online

Mystery Star

Mystery Star este unul dintre jocurile clasice care urmează o temă de bandit înarmat dezvoltată de Novomatic. Are 5 role cu 5 linii de plată fixe. Pentru fiecare rotire este posibilă obținerea unei plăți cu un multiplicator de până la 5000x. Jocul Mystery Star are un joc de risc și o caracteristică suplimentară a premiilor misterioase.

Cum se joacă Mystery Start?

Există un singur parametru disponibil pentru ajustarea utilizatorului – pariu pe linie. Se poate selecta urmând acești pași:

Găsiți meniul Bet / Linie pe un panou de comandă sub role.
Utilizând butoanele „-” și „+” alegeți o valoare cuprinsă între 1 și 100.
Suma selectată este înmulțită automat cu 5 și pentru retragerea soldului jucătorului înainte de fiecare rotire.

Jocul are reguli foarte ușoare și o interfață prietenoasă care va fi clară chiar și pentru un jucător nou. Există un buton de lansare a rolelor. Butonul Start activează rotirile manuale în timp ce funcția Autoplay face acest lucru în modul automat. Pentru a primi o plată, un jucător trebuie să obțină o combinație de 2,3,4 sau 5 simboluri de potrivire care merg de la dreapta la stânga începând de la primul tambur pe o linie de plată activă.

Joc de risc

Dacă un jucător primește o combinație câștigătoare în timp ce joacă Mystery Star, primește o ocazie de a încerca jocul de risc. Începe cu apăsarea butonului Gamble. În jocul de risc se afișează o carte cu fața în jos. Un jucător trebuie să ghicească culoarea carti pentru a dubla suma.

Simboluri și multiplicatori

Cel mai mare simbol plătit în jocul Mystery Star este 77777. Are multiplicatori de 100x, 1000x și 5000x. Steaua este un simbol special. Are indicatori dinamici ai plăților de premii. Dacă sunt obținute 3,4 sau 5 pictograme într-o singură rotire, jucătorul primește plăți cu multiplicatori care variază de la 2x la 100x, de la 20x la 500x sau de la 100x la 1000x. Valoarea este aleasă în mod aleatoriu.

Alte simboluri au următoarele plăți:

Pepene verde, clopot – 50x, 200x, 500x;
Prune, portocaliu – 20x, 50x, 200x;
Lemon, cireș – 5x, 20x, 50x, 200x.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.