Mystery Star Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Mystery Star

Mystery Star este unul dintre jocurile clasice care urmează o temă de bandit înarmat dezvoltată de Novomatic. Are 5 role cu 5 linii de plată fixe. Pentru fiecare rotire este posibilă obținerea unei plăți cu un multiplicator de până la 5000x. Jocul Mystery Star are un joc de risc și o caracteristică suplimentară a premiilor misterioase.

Cum se joacă Mystery Start?

Există un singur parametru disponibil pentru ajustarea utilizatorului – pariu pe linie. Se poate selecta urmând acești pași:

Găsiți meniul Bet / Linie pe un panou de comandă sub role.
Utilizând butoanele „-” și „+” alegeți o valoare cuprinsă între 1 și 100.
Suma selectată este înmulțită automat cu 5 și pentru retragerea soldului jucătorului înainte de fiecare rotire.

Jocul are reguli foarte ușoare și o interfață prietenoasă care va fi clară chiar și pentru un jucător nou. Există un buton de lansare a rolelor. Butonul Start activează rotirile manuale în timp ce funcția Autoplay face acest lucru în modul automat. Pentru a primi o plată, un jucător trebuie să obțină o combinație de 2,3,4 sau 5 simboluri de potrivire care merg de la dreapta la stânga începând de la primul tambur pe o linie de plată activă.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar Fox Book of Ra Deluxe Money Game
Unicorn Magic Just Jewels Always Hot
Ultra Hot King of Cards Mega Joker

Joc de risc

Dacă un jucător primește o combinație câștigătoare în timp ce joacă Mystery Star, primește o ocazie de a încerca jocul de risc. Începe cu apăsarea butonului Gamble. În jocul de risc se afișează o carte cu fața în jos. Un jucător trebuie să ghicească culoarea carti pentru a dubla suma.

Simboluri și multiplicatori

Cel mai mare simbol plătit în jocul Mystery Star este 77777. Are multiplicatori de 100x, 1000x și 5000x. Steaua este un simbol special. Are indicatori dinamici ai plăților de premii. Dacă sunt obținute 3,4 sau 5 pictograme într-o singură rotire, jucătorul primește plăți cu multiplicatori care variază de la 2x la 100x, de la 20x la 500x sau de la 100x la 1000x. Valoarea este aleasă în mod aleatoriu.

Alte simboluri au următoarele plăți:

Pepene verde, clopot – 50x, 200x, 500x;
Prune, portocaliu – 20x, 50x, 200x;
Lemon, cireș – 5x, 20x, 50x, 200x.

Game Stats

154 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top