Victorious Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Victorious

Jocul Victorious face parte din categoria jocuri de noroc gratis si este dedicat Romei antice. Jocul este dezvoltat de NetEnt și are 5 role cu 243 de linii pentru formarea combinațiilor câștigătoare. Fiecare rundă din jocul principal vă poate completa contul pentru sumele cu multiplicatori de până la 1.500.

În Victorious există 12 icoane în joc, fiecare dintre acestea fiind într-o oarecare măsură legate de Imperiul Roman. Există un simbol sălbatic și o risipă. Jucătorii primesc o șansă de a obține între 15 și 25 de rotiri gratuite.

Regulile jocului Victorious

Panoul de control al jocului are următoarele elemente:

 • Paytable – butonul care deschide sectiunea informatiei
 • Nivel – meniul care reglează mărimea pariului general (de la 25 la 2500)
 • Autoplay – lansează o serie de rotiri care pornesc automat
 • Un buton rotund – pornește manual rotirea
 • Pariu maxim – activează pariul maxim

Utilizatorii primesc câștiguri pentru combinații de simboluri identice care apar pe primul tambur și sunt localizate de la stânga la dreapta. Suma pariurilor este afișată în blocul de informații despre pariuri, care se află în colțul din stânga jos al ecranului. Nu există joc de risc sau jackpot progresiv în joc.

Simboluri și câștiguri

Portretul împăratului roman formează combinații care sunt plătite cel mai generos. Coeficienții pentru ei sunt 100, 500 și 1500. Războinicul din armura 50, 400 și 1000. Războinicul din casca multiplică pariul liniar cu 30, 200 și 500.

Alte pictograme au următorii multiplicatori:

 • Armata – 20, 100 și 400
 • A – 12, 80 și 200
 • K – 12, 40 și 150
 • Q, J – 6, 25 și 100
 • 10, 9 – 3, 6, 25 și 80

În Victorious vulturul este un simbol sălbatic. Acesta completează combinațiile câștigătoare, înlocuind elementele lipsă în ele, dar nu are propriile coeficienți de premiere.

Caracteristicile jocului

În Victorious există un simbol special care deschide coroana de aur. Datorită acestei pictograme, puteți obține rotiri gratuite. Pentru aceasta, ar trebui să apară cel puțin 3 imagini ale coroanei. Numărul de rotiri gratuite este după cum urmează:

 • 3 simboluri – 15 rotiri gratuite
 • 4 simboluri – 20 rotiri gratuite
 • 5 simboluri – 25 rotiri gratuite

În timpul acestor rotiri, nimic nu este taxat din contul dvs. și toate câștigurile sunt înmulțite cu 3.

Dacă ți-a plăcut Victorious vă recomandăm să încerci și Egypt Sky.

Game Stats

88 views

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top