[social_share_button]

Wild Wishes Online

Wild Wishes

Jocul Wild Wishes este un joc de pacanele creat de producătorul Playtech, dedicat povești lui Aladdin. Are 5 role și 15 linii de plată fixe. Pentru fiecare rotire aveți oportunitatea de a câștiga sume cu coeficienți de până la 750.

Dispozitivul are multe caracteristici avantajoase. Fiecare jucător poate obține gratuit până la 50 de rotiri. În joc, există o funcție atractivă de rotiri repetate. Datorită lămpii magice, utilizatorii pot câștiga cu adevărat sume impresionante. Dispozitivul are un pariu suplimentar, care permite jucătorilor să-și sporească șansele de a obține câștiguri maxime.

Regulile jocului Wild Wishes

Înainte de a începe jocul Wild Wishes, utilizatorul trebuie să determine mărimea pariului total. Acesta poate varia de la 0.15 la 45 de credite. Pentru a selecta suma exactă, jucătorul trebuie să folosească meniul Total Bet. Pentru a calcula un pariu pe linie, este necesar să împărțiți suma totală cu 15. Jucătorul va primi o valoare prin care cotele câștigătoare vor fi multiplicate. Ele pot fi găsite în tabelul de plăți, care se deschide apăsând butonul Info.

În joc, există un pariu suplimentar opțional. Acesta poate fi activat prin apăsarea butonului Feature On / Off. În acest caz, suma suplimentară a creditelor va fi eliminată din soldul jucătorului. Activarea acestui pariu mărește șansele unui jucător de a obține acces la funcțiile premiului.

În plus față de elementele de comandă deja enumerate, pe consola se găsesc următoarele taste sub rolele jocului Wild Wishes:

  • Autoplay – activează modul de control automat;
  • Turbo mode – trecerea la modul de accelerare a rotirilor;
  • Spin – începe manual o singură rundă.

Jucătorul are, de asemenea, posibilitatea de a începe runda prin simpla apăsare a barei de spațiu de pe tastatură. Câștigurile depind de lanțurile formate din 3, 4 sau 5 pictograme identice pe linia de plată. Jocul de risc și jackpotul progresiv nu sunt furnizate de dezvoltatori.

Câștiguri și bonusuri

Simbolul sălbatice al jocului Wild Wishes este imaginea powerful genie. Acesta înlocuiește celelalte pictograme din combinațiile câștigătoare și are coeficienții de 20, 100 și 750. Aceiași multiplicatori au cea mai scumpă simbolică obișnuită: portretul lui Aladdin. Imaginea frumosului Jasmine multiplică linia de pariere cu 15, 75 și 300 de ori. Aceiași coeficienți au un portret al lui Jafar. Simbolurile sub formă de cobră și pumnale au multiplicatorii de 5, 40 și 150.

Cele mai scăzute icoane sunt făcute sub formă de pietre prețioase. Iată coeficienții pentru ei:

  • Piatra roșie – 5, 25, 100;
  • Piatra roz – 5, 20, 75;
  • Piatra violet – 5, 20, 75;
  • Piatra albastră-albastră – 3, 15, 50;
  • Diamant albastru – 3, 15, 50.

Simbolul sălbatice al dispozitivului Wild Wishes, care arată ca un drăguț, ocupă mai multe celule într-un rând vertical. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot colecta destul de des combinații câștigătoare. În timp ce jucătorul câștigă în timpul jocului principal, lămpile magice se aprind pe role. Datorită acestora, utilizatorul poate primi re-rotiri gratuite.

De îndată ce utilizatorul a reușit să aprindă 4 lămpi, el primește rotirile gratuite ale rolelor. În timpul acestora, numărul de linii de plată este mărit cu încă 25. Astfel, în timpul rotirilor gratuite, jucătorii câștigă 2 ori mai des. În plus, norii de fum, transformând simbolurile obișnuite în cele sălbatice, sunt eliberați de lămpile magice în timpul rotirilor gratuite.

Dacă ți-a plăcut Wild Wishes vă recomandăm să încerci și Hot Target.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.