Arctic Treasure Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Arctic Treasure

Jocul de pacanele Arctic Treasure vă invită să găsiți comori în Nord. Jocul atmosferic oferă plăți cu coeficienți de până la 10.000. Icoanele tematice cu aerul prospețimii înghețate sunt situate pe 5 role cu 9 linii. Printre acestea, există un simbol sălbatic sub forma unui portret de Queen de zăpadă, care vă permite să câștigați mult mai des, precum și o risipă care descrie peisajul nordic. Mulțumită celor din urmă, jucătorii au cele mai bune șanse de a obține 15 rotiri gratuite cu triplul multiplicare a tuturor câștigurilor. Și asta nu este tot! Dispozitivul are o rundă de bonus, care oferă jucătorilor plăți instantanee cu un multiplicator de până la 150.

Regulile jocului Arctic Treasure

Structura spațiului video Arctic Treasure este următoarea:

  5 role cu câte 3 celule fiecare;
  20 linii de plată ajustabile.

Dimensiunea pariului de linie poate fi de la 0,01 la 5 credite. Pentru a ajusta acest parametru, un jucător ar trebui să folosească comanda Bet. Utilizatorului i se oferă posibilitatea de a utiliza între 1 și 20 de linii de plată în timpul rotirii. Această valoare este ajustată în meniul Liniile.

Pentru a începe rotirile, un jucător trebuie să apese butonul cu o săgeată circulară. Dacă un jucător deține această cheie timp de câteva secunde, va începe o serie de rotiri automate. Elementul de meniu Paytable afișează o secțiune de informații pe ecran. Nu există joc de risc și jackpot progresiv în acest joc de pacanele.

Alte jocuri de la Novomatic

Oliver’s BarRamses IIPharaohs Gold III
SpartaGolden PlanetMermaids Pearl
AttilaPharaohs Gold IISafari Heat

Câștiguri și bonusuri

In Arctic Treasure portretul Reginei de Zăpadă acționează ca cea mai plătită icoană din Arctic Treasure. Ea are coeficienții de 20, 500, 2500 și 10 000. Când vine vorba de combinații câștigătoare, acest simbol sălbatic înlocuiește toate pictogramele, cu excepția imaginilor de cristal și a imaginii unui barcagiu pe fundalul munților acoperite de zăpadă. De asemenea în jocul de pacanele există 8 icoane care nu au funcții speciale. Coeficienții pentru combinațiile lor sunt după cum urmează:

  un urs polar – 3, 40, 100, 500;
  o bufniță, un lup – 2, 10, 60, 200;
  A, K-5, 40, 100;
  Q, J, 10 – 5, 25, 50.

Imaginea unui barcagiu pe fundalul peisajului nordic este un simbol scatter. Dacă apare 2, 3, 4 sau 5 din aceste imagini oriunde în câmpul de joc, pariul total este înmulțit cu 2, 5, 25 sau respectiv 100 de ori. Dacă 3 sau mai multe împrăștieri cad în orice poziție pe role, încep 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotații, toate câștigurile se triplează.

Când o pictogramă cu o imagine de cristal apare pe primul și al 5-lea tambur în același timp, începe o rundă bonus. În timpul acestei runde, mai multe pietre apar în fața jucătorului. Un jucător poate alege doar 3 dintre ele. Plățile premiu instant sunt ascunse în spatele fiecăruia. Cel mai generos dintre ele este egal cu pariul total înmulțit de 150 de ori.

Dacă ți-a plăcut Arctic Treasure vă recomandăm să încerci și Olympus Glory.

Game Stats

143 views

Categriile Jocurilor

0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top