[social_share_button]

20 Diamonds Online

20 Diamonds

Jocul 20 Diamonds este un joc de pacanele cu 20 de linii de plată care funcționează pe platforma software Euro Games Technology . Simbolurile jocului prezintă diferite pietre prețioase, iar cardul sălbatic este un șapte și scatterul este o stea verde. Jucătorii sunt invitați să testeze acest joc aici pe această pagină gratuit sau pot juca jocul pe bani reali într-unul din cazinourile Euro Technology Technology.

In 20 Diamonds pentru a începe să se rotească bobinele încărcate cu diamante, trebuie ales un pariu. Există 5 butoane de pariuri fixe, dati clic pe oricare dintre ele pentru a invarti rolele. Butonul cu triunghi portocaliu este „Autoplay” și este folosit pentru a roti de mai multe ori bobinele fără a fi întreruptă.

Joc de risc – 20 Diamonds Online

Caracteristica jocului de risc permite jucătorilor să-și mărească câștigurile. După ce apăsați pe „Gamble”, jucătorii trebuie să ghicească dacă cartela cu fața în jos este Roșie sau Neagră. Dacă ghiciti culoarea corectă veti dubla câștigurile, dacă nu ghiciti cartea, rezultat pierderea sumei și terminarea caracteristicii. În cazul în care jucătorii doresc să-și salveze câștigurile, pot face acest lucru făcând clic pe „Collect”, care este, de asemenea, butonul de pariu.

Jocul 20 Diamonds are un bonus numit Jackpot Cards Mystery este un bonus arbitrar-declanșat care are loc în timp jocului. Mystery jackpot-urile sunt ilustrate de Cupă, Caro, Pică și Treflă. Jucătorii aleg cărți din câmpul de alegere compus din 12 cărți cu fața în jos până când se dezvăluie 3 simboluri de potrivire a cărților.

În plus, un jackpot de 10.000 de monede va fi câștigat atunci când apar 5 scatters pe o linie de plată activată.

Cum se joacă?

  • Butoanele de pariuri: Începeți să jucați jocul la pariul ales.
  • Autoplay: rotiți rotițele de mai multe ori neîntrerupte.
  • Gamble: Activați runda jocului de risc.
  • Colectați: Salvați suma câștigată.

Dacă ți-a plăcut 20 Diamonds vă recomandăm să încerci și Book of Ra 6.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.