[social_share_button]

Always Hot Online

Always Hot

Always Hot este un joc cu 3 role și 5 linii fixe de câștiguri. Pentru fiecare rotire, jucătorii pot obține câștiguri cu coeficienți de până la 300. Dispozitivul are un sistem de control foarte simplu și reguli. Datorită acestei caracteristici, aceasta este potrivită atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru nou-veniți.

Cum se joacă Always Hot?

Jocul Always Hot nu are caracteristica ajustării numărului de linii de plată active. Toate cele 5 indicații disponibile sunt folosite în orice moment al jocului. Câștigurile sunt acordate pentru 3 simboluri identice pe linia de plată. Jucătorii pot gestiona mărimea pariului. Acest lucru se poate face în următoarea ordine:

  Pe panoul aflat sub role, trebuie să găsiți butonul Bet One.
  Apăsați butonul o dată pentru a seta numărul de la 1 la 100.

Suma selectată în acest mod este înmulțită în mod automat cu 5. Astfel, se formează pariul total. Valoarea sa este afișată în partea dreapta jos. Această sumă este dedusă din contul jucătorului la începutul fiecărei rotiri. Nu există rotiri gratuite în acest joc. Soldul contului este afișat în celula de credit.

Tabelul de plată nu este afișat pe un ecran separat, ci direct în partea dreaptă a rolelor. Acesta arată suma finală a câștigurilor pentru fiecare simbol, luând în considerare pariul făcut. Apăsarea butonului Start lansează rotirea în modul manual și butonul Auto Start – în modul automat. Pentru a face pariul maxim posibil într-un singur clic, trebuie să utilizați butonul de control cu ​​inscripția Max Bet.

Simboluri și câștiguri

În timpul jocului Always Hot, jucătorul poate colecta combinații de 9 simboluri diferite. Cele mai multe dintre ele sunt reprezentări de diferite tipuri de fructe. Cei mai impresionați coeficienți sunt obținuți prin marcarea imaginii cu 77777. Combinația a 3 astfel de simboluri multiplică pariul de linie de 300 de ori. Pentru combinațiile câștigătoare ale imaginilor rămase, se plătesc sumele cu următorii multiplicatori de pariuri:

  stea – 200;
  pepene verde – 100;
  struguri, clopot mic – 80;
  portocale, prune, lamaie, cireșe – 40 de ani.

Dispozitivul nu are o scatter și un simbol sălbatic. De asemenea, caracteristica jocului de risc nu este aplicabilă.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.