Always Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Always Hot

Always Hot este un joc cu 3 role și 5 linii fixe de câștiguri. Pentru fiecare rotire, jucătorii pot obține câștiguri cu coeficienți de până la 300. Dispozitivul are un sistem de control foarte simplu și reguli. Datorită acestei caracteristici, aceasta este potrivită atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru nou-veniți.

Cum se joacă Always Hot?

Jocul Always Hot nu are caracteristica ajustării numărului de linii de plată active. Toate cele 5 indicații disponibile sunt folosite în orice moment al jocului. Câștigurile sunt acordate pentru 3 simboluri identice pe linia de plată. Jucătorii pot gestiona mărimea pariului. Acest lucru se poate face în următoarea ordine:

  Pe panoul aflat sub role, trebuie să găsiți butonul Bet One.
  Apăsați butonul o dată pentru a seta numărul de la 1 la 100.

Suma selectată în acest mod este înmulțită în mod automat cu 5. Astfel, se formează pariul total. Valoarea sa este afișată în partea dreapta jos. Această sumă este dedusă din contul jucătorului la începutul fiecărei rotiri. Nu există rotiri gratuite în acest joc. Soldul contului este afișat în celula de credit.

Tabelul de plată nu este afișat pe un ecran separat, ci direct în partea dreaptă a rolelor. Acesta arată suma finală a câștigurilor pentru fiecare simbol, luând în considerare pariul făcut. Apăsarea butonului Start lansează rotirea în modul manual și butonul Auto Start – în modul automat. Pentru a face pariul maxim posibil într-un singur clic, trebuie să utilizați butonul de control cu ​​inscripția Max Bet.

Alte jocuri de la Novomatic

Polar FoxMystery StarSizzling Hot QuattroBook of Ra Deluxe
Money GameUnicorn MagicJust JewelsLucky Lady Charm Deluxe
Ultra HotColumbus DeluxeKing of CardsMega Joker
Sizzling 6Fairy QueenReel King PottyMystery Star

Simboluri și câștiguri

În timpul jocului Always Hot, jucătorul poate colecta combinații de 9 simboluri diferite. Cele mai multe dintre ele sunt reprezentări de diferite tipuri de fructe. Cei mai impresionați coeficienți sunt obținuți prin marcarea imaginii cu 77777. Combinația a 3 astfel de simboluri multiplică pariul de linie de 300 de ori. Pentru combinațiile câștigătoare ale imaginilor rămase, se plătesc sumele cu următorii multiplicatori de pariuri:

  stea – 200;
  pepene verde – 100;
  struguri, clopot mic – 80;
  portocale, prune, lamaie, cireșe – 40 de ani.

Dispozitivul nu are o scatter și un simbol sălbatic. De asemenea, caracteristica jocului de risc nu este aplicabilă.

Game Stats

573 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top