[social_share_button]

Age of Gods Furious 4 Online

Age of Gods Furious 4

Age of Gods Furious 4 este dedicat temei mitologiei antice. Personajele jocului sunt zeii olimpici. Dispozitivul este dezvoltat de producătorul Playtech și oferă șansa de a câștiga sume cu multiplicatori de până la 10 000 pentru o singură rotire.

Rotirile gratuite, implementate în moduri diferite, reprezintă principala caracteristică bonus a jocului. În plus, fiecare jucător are posibilitatea de a câștiga un jackpot progresiv. Are 4 nivele, sumele curente de plată pentru care sunt afișate în celulele din partea superioară a ecranului.

Regulile jocului Age of Gods Furious 4

Jocul Age of Gods Furious 4 are 5 tamburi și 20 de linii de plată ajustabile. Numărul acestora poate fi controlat în meniul Liniile. Dimensiunile disponibile de pariuri variază între 0,01 și 5 credite. Aceasta este suma care este pariată pe fiecare linie activă. Acesta este selectat în meniul Line Bet. Pentru a merge la tabela de plăți, utilizatorul trebuie să apese butonul Info. Dacă jucătorul este gata să se joace în modul de animație accelerat, îl poate activa folosind tasta Turbo Mode.

Combinațiile câștigătoare pot include de la 2 la 5 din aceleași imagini. Trebuie să coboare pe linia activă începând de la primul tambur. Rundele într-un mod manual încep după apăsarea butonului Spin și în modul automat – Auto Play. Nu există joc de risc în acest joc.

Câștiguri și bonusuri

Un 4 este folosit ca un simbol sălbatic. Are cele mai mari multiplicatori ai liniei de pariuri – 40, 500, 3000 și 10 000. Un simbol sălbatic înlocuiește toate imaginile, cu excepția scatterului. Cele mai scumpe icoane se fac sub forma unor portrete ale eroilor mitologiei antice:

 • Atlant – 10, 50, 500, 2000;
 • Hephaestus – 8, 40, 300, 1500;
 • Pandora – 25, 175, 1000;
 • Apollo – 15, 100, 750.

Fiecare dintre aceste imagini se poate extinde pe întregul rând vertical. De asemenea, în joc sunt utilizate și alte 6 pictograme:

 • A, K – 12, 75, 250;
 • Q, J – 10, 50, 150;
 • 10, 9 – 5, 25, 100.

Scatterul care arată ca un tron ​​multiplică pariul total cu 5, 25 sau 200 de ori și nu depinde de linii de plată.

Bonusurile jocului

Age of Gods Furious 4 are un bonus care include 12 rotiri gratuite. Acesta este activat de o combinație aleatorie de 3 scatters oriunde pe câmpul de joc. Există 4 moduri disponibile:

 • Apollo – 4 runde suplimentare, în timpul cărora portretul
  Apollo devine un simbol sălbatic în expansiune;
 • Pandora – 4 rotiri suplimentare cu un multiplicator suplimentar în creștere;
 • Hephaestus – 4 runde cu portretul lui Hephaestus, care ocupă primă bobină întreagă;
 • Atlant – trei rotiri suplimentare. Dacă trei portrete ale lui Atlant apar simultan pe role în timpul acestor rotiri, ele se transformă în simboluri sălbatice și se fixează pe terenul de joc.

Fiecare dintre cele 4 moduri este activat dacă portretul caracterului corespunzător ocupă întregul tambur central.

Dacă ți-a plăcut Age of Gods Furious 4 vă recomandăm să încerci și Wild Water.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.