[social_share_button]

20 Burning Hot Online

20 Burning Hot

20 Burning Hot este un joc de pacanele clasic cu fructe și șeptari de la EGT . 40 Super Hot și 5 Dazzling Hot sunt alte jocuri similare (numerele indică numărul de linii câștigătoare pentru aceste jocuri). Pe lângă câștigurile clasice, există un simbol sălbatic (trifoiul cu 4 foi) și șansa de a declanșa la întâmplare unul dintre jackpoturile progresive care apar pe toate jocurile EGT.

Cum se joaca 20 Burning Hot

20 Burning Hot este un joc cu 5 tamburi, cu 3 rânduri, cu 20 linii de plată fixe. Nu există niciun buton de rotire reală. În schimb, sub role, jucătorii își aleg nivelul pariurilor și continuă să apese pe acel buton pentru a roti rolele. În stânga pariurilor, puteți să ajustați valoarea creditului, să activați rotirile automate, să deschideți tabelul de plăți, să activați ecranul complet și să porniți și să dezactivați sunetul. Toate plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, urmând cele 20 linii de câștig active, începând de la bobina din stânga.

Caracteristicile jocului

Cei patru căsuțe deasupra rolelor reprezintă jackpoturile progresive pe care îl puteți câștiga. Această caracteristică specială este declanșată la întâmplare. Atunci când este declanșată în cele din urmă, jucătorii sunt duși la un ecran separat, unde alege între 12 cărți diferite. Scopul este de a se potrivi cu trei simboluri de carte. Simbolul de inima neagra plătește cea mai mare sumă.

Dacă câștigul tău este mai mic de x35 pariul, poți risca să joci într-un mini-joc de pariere. Apăsând butonul Gamble, jucătorii sunt duși pe un ecran separat. Alegeți între roșie și negră. Ghiciți corect și veți dubla câștigul dvs., dar o ghicire greșită vă va duce la jocul principal.

Burning Hot acum si pe mobil

Dacă doriți să vă bucurați de 20 Burning Hot pe telefon sau pe tabletă, puteți face acest lucru. Asta înseamnă că îl poți juca în tren, autobuz sau din propria canapea.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.