20 Burning Hot Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
20 Burning Hot

20 Burning Hot este un joc de pacanele care rulează pe platforma software EGT Interactive . Acest joc cu tematică de fructe are 5 role și 20 linii de câștig. La fel ca și predecesorul său, acesta este un joc clasică cu simboluri tradiționale. Vizibil, slotul arată minunat și puțin mai modern în acest departament decât originalul, este curat și clar.

Cum se joacă 20 Burning Hot?

La fel ca orice alt joc de pacanele 20 Burning Hot are și o modalitate specifică de a juca, dar nimic nu sa schimbat în acest departament în comparație cu jocul original Burning Hot.

  In 20 Burning Hot există un panou rapid de pariere de la 20 la 400 credite, odată ce alegeți pariul dvs., rolele vor începe automat să se rotească la acel pariu.
  Când faceți clic pe Credit, va apărea un cursor mic care vă va oferi șansa de a alege numărul de credite pe linie, care prin urmare va crește pariul.
  Jocul automat va roti rolele fără întrerupere la cel mai recent pariu ales. Rolele vor continua să se rotească până când atingeți același buton din nou pentru a le opri.
  Gamble apare după ce combinația câștigătoare se formează în afișajul câștigător și este folosit pentru a porni caracteristica jocului de risc.

Alte jocuri asemanatoare de la EGT

Extremely Hot Book of Magic Dice of Ra
Olympus Glory Supreme Hot Rise of Ra
Extra Stars 40 Burning Hot Flaming Hot

Caracteristicile jocului

Four Leaf Clover este simbolul Wild în jocul 20 Burning Hot care apare pe rolele 2, 3 și 4. Wild poate înlocui toate simbolurile de pe aceeași rolă, cu excepția celor de la Scatters.

Jocul 20 Burning Hot are 2 împrăștieri: Dollar Sign și Star Purple, iar ambele pot forma victorii scatter. Singura diferență este că Scatterul Purple Star poate apărea pe rolele 1, 3 și 5, în timp ce semnul Dollar Sign Scatter poate apărea pe toate rolele.

Joc de risc

Apăsarea butonului Gamble declanșează caracteristica jocului de risc pentru a dubla câștigurile. Va trebui să ghici cartea care va aparea pe ecran roșu sau negru. Dacă ghiciți corect are drept rezultat câștigul dvs., iar cel rău duce la pierderea dvs. și vă va duce înapoi la jocul de bază. Puteți să părăsiți runda Gamble oricând și să colectați câștigurile prin apăsarea butonului Bet.

Jackpot Cards Mystery

  Cupă – nivelul 1
  Caro – nivelul 2
  Pică – nivelul 3
  Treflă – nivelul 4 (cel mai înalt nivel)

Odată ce caracteristica este declanșată, veți ajunge să alegeți cartele formate cu fața în jos până când veți dezvălui 3 potriviri potrivite.

Game Stats

417 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

EGT
0 votes, average: 0/5

Lasă un răspuns

 Top