[social_share_button]

Wild Shark Online

Wild Shark

Jocul Wild Shark te invită să te familiarizezi cu locuitorii subacvatici. Acesta este un joc de la Amatic și majoritatea icoanelor sunt imagini cu pești. Există, de asemenea, două icoane cu funcții speciale: un simbol sălbatic și unul scatter, care declanșează rotiri gratuite. În timpul jocului, fiecare rotire poate aduce jucătorului până la 250 de credite. Jocul are 5 tamburi și 10 linii de plată reglabile. După ce ați obținut combinațiile câștigătoare, puteți introduce jocul de risc și puteți înmulți plățile.

Regulile jocului Wild Shark

În jocul Wild Shark, premiile sunt acordate pentru lanțurile de 3, 4 și 5 imagini identice. Trebuie să cadă pe una din liniile active. Numărul lor poate fi schimbat cu butonul Linii și poate fi de la 1 la 10. Un alt parametru cheie este mărimea pariului. Este posibil să puneți de la 0.01 la 0.10 credite pe fiecare linie activă. Pentru a selecta suma, utilizați butonul Lines. De asemenea, consola de control are următoarele taste:

  • Start – pornește rotirile în modul manual;
  • Auto Start – comută jocul în modul automat.

Înainte de începerea jocului, se poate consulta suma plăților pentru fiecare simbol din tabel, care se deschide cu tasta „?”.

Joc de risc

În jocul Wild Shark, există o caracteristică care face posibilă înmulțirea câștigurilor. Jocul de risc este declanșat de butonul Gamble după fiecare rotire câștigătoare în modul manual. În această rundă, pe ecran se afișează un card de joc în loc de role. Este cu fața în jos. Un jucător trebuie să-și ghicească fie culoarea, fie costumul. Prima alegere dublează suma pariului, iar cea de-a doua – o crește de patru ori. Puteți paria fie ultima câștig, fie jumătate din el.

Câștiguri și bonusuri

Coroana din jocul de pacanele Wild Shark este cel mai scump simbol și, la pariul maxim, aduce 10, 100 sau 250 de credite. Alte icoane obișnuite arată ca și locuitorii marini. Pentru ei, un jucător poate obține următoarele sume:

  • o broască țestoasă – 5, 10, 75;
  • un pește galben purpuriu – 2,5, 7,5, 50;
  • un pește alb-violet – 2, 5, 25;
  • un pește galben, un pește verde – 1, 2,5, 15;
  • un pește portocaliu, o stea de mare – 1, 2, 10;
  • o scoică – 1, 2, 5.

Rechinul este un simbol sălbatic care înlocuiește toate celelalte, cu excepția celor care se împrăștie, și ocupă mai multe celule în același timp. Inscripția bonusului joacă rolul împrăștierii. Apare doar pe 3 role medii și dacă există 3 sau mai multe dintre ele – lansează 5 rotiri gratuite.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.