Sparkling Fresh Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Sparkling Fresh

Noul joc Sparkling Fresh Online este o variantă a temelor clasice de pacanele gratis de la producătorul european Endorphina. Acest joc are 5 role, fiecare rotire a cărora poate aduce jucătorului până la 1000 de credite. Jocul este jucat pe 5 linii de plată fixe. Dispozitivul nu are caracteristici bonus, dar are o rundă de dublare datorită cărora jucătorii pot multiplica plățile pentru fiecare rotire câștigătoare.

Regulile jocului Sparkling Fresh

În jocul Sparkling Fresh, există doar o setare reglabilă – mărimea pariului pe linie. Acesta poate fi de la 0,04 la 1 credit. Acest parametru este modificat folosind meniul, care este deschis prin butonul cu trei linii. În meniu, trebuie să faceți clic pe butonul Bet. Există, de asemenea, un element de control care deschide tabela de plăți. Pentru a merge la el, un jucător ar trebui să facă clic pe tabelul de plăți.

Jucătorii pot începe rotirile rolelor în timpul jocului Sparkling Fresh în două moduri:

    apăsând bara de spațiu de pe tastatură;
    utilizând cheia circulară din partea dreaptă a interfeței.

Pentru a câștiga un jucător trebuie să colecteze 3, 4 sau 5 simboluri pe linie. După ce apare o astfel de combinație, există o șansă să dubleze câștigurile de premii sau să le multiplicați și mai mult. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să facă clic pe butonul Take Risk. Apoi, pe ecran vor apărea 5 cărți de joc. Patru dintre aceștia sunt situați cu fața în jos și unul dintre ei este deschis. Un utilizator trebuie să aleagă dintre cele 4 cărți ascunse una mai mare decât cea deschisă. Dacă reușește să facă acest lucru, câștigurile se vor dubla, iar runda poate fi continuată. Este posibil să faceți 10 încercări. Dacă un utilizator face o greșeală, suma câștigată va fi pierdută și jocul de risc se va opri.

Câștiguri și bonusuri

În jocul de pacanele Sparkling Fresh, șapte este cel mai scump simbol. La pariul maxim, acesta aduce 20, 100 sau 1000 de credite. Celelalte icoane arată ca bucățile de fructe. Următoarele plăți sunt preconizate pentru ei:

    un pepene verde, un prun – 10, 60, 500;
    o căpșună, o lămâie – 5, 40, 200;
    o portocală, un măr – 5, 20, 100.

În joc, nu există niciun simbol sălbatic, scatter, jackpot progresiv sau rundă bonus.

Dacă ți-a plăcut Sparkling Fresh vă recomandăm să încerci și 5 Dazzling Hot.

Game Stats

144 views

Game Tags

Categriile Jocurilor

1 votes, average: 5/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Top 3 dezvoltatori de jocuri ca la aparate

Novomatic - Novomatic este cel mai mare producător de jocuri ca la aparate din Europa. Încercați aici cele mai populare jocuri ca la aparate de la Novomatic (Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra si Just Jewels Deluxe ) joaca toate aceste jocuri cu pacanele gratis 77777 fără descărcare.

EGT - Euro Games Technology (EGT) a fost înființată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria globală de jocuri de noroc. EGT ofera peste 100 de jocuri de noroc online gratis cum ar fi: Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, Extra Stars, Flaming Hot

Top