[social_share_button]

Sparkling Fresh Online

Sparkling Fresh

Noul joc Sparkling Fresh Online este o variantă a temelor clasice de pacanele gratis de la producătorul european Endorphina. Acest joc are 5 role, fiecare rotire a cărora poate aduce jucătorului până la 1000 de credite. Jocul este jucat pe 5 linii de plată fixe. Dispozitivul nu are caracteristici bonus, dar are o rundă de dublare datorită cărora jucătorii pot multiplica plățile pentru fiecare rotire câștigătoare.

Regulile jocului Sparkling Fresh

În jocul Sparkling Fresh, există doar o setare reglabilă – mărimea pariului pe linie. Acesta poate fi de la 0,04 la 1 credit. Acest parametru este modificat folosind meniul, care este deschis prin butonul cu trei linii. În meniu, trebuie să faceți clic pe butonul Bet. Există, de asemenea, un element de control care deschide tabela de plăți. Pentru a merge la el, un jucător ar trebui să facă clic pe tabelul de plăți.

Jucătorii pot începe rotirile rolelor în timpul jocului Sparkling Fresh în două moduri:

    apăsând bara de spațiu de pe tastatură;
    utilizând cheia circulară din partea dreaptă a interfeței.

Pentru a câștiga un jucător trebuie să colecteze 3, 4 sau 5 simboluri pe linie. După ce apare o astfel de combinație, există o șansă să dubleze câștigurile de premii sau să le multiplicați și mai mult. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să facă clic pe butonul Take Risk. Apoi, pe ecran vor apărea 5 cărți de joc. Patru dintre aceștia sunt situați cu fața în jos și unul dintre ei este deschis. Un utilizator trebuie să aleagă dintre cele 4 cărți ascunse una mai mare decât cea deschisă. Dacă reușește să facă acest lucru, câștigurile se vor dubla, iar runda poate fi continuată. Este posibil să faceți 10 încercări. Dacă un utilizator face o greșeală, suma câștigată va fi pierdută și jocul de risc se va opri.

Câștiguri și bonusuri

În jocul de pacanele Sparkling Fresh, șapte este cel mai scump simbol. La pariul maxim, acesta aduce 20, 100 sau 1000 de credite. Celelalte icoane arată ca bucățile de fructe. Următoarele plăți sunt preconizate pentru ei:

    un pepene verde, un prun – 10, 60, 500;
    o căpșună, o lămâie – 5, 40, 200;
    o portocală, un măr – 5, 20, 100.

În joc, nu există niciun simbol sălbatic, scatter, jackpot progresiv sau rundă bonus.

Dacă ți-a plăcut Sparkling Fresh vă recomandăm să încerci și 5 Dazzling Hot.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.