Steam Tower Online

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Steam Tower

Jocul de pacanele Steam Tower este dezvoltată de NetEnt. Acesta este un joc neobișnuit în stilul steampunk. Are 15 linii de plată fixe. Pentru filare se utilizează 5 role. Fiecare dintre rolele poate aduce plățile cu multiplicatori de până la 2.000. Există, de asemenea, câștiguri mai generoase, deoarece jocul include un număr de bonusuri profitabile.

Modul de jocuri de pacanele include o rundă inițială de rotiri gratuite, în timpul cărora jucătorul poate trece la diferite nivele. Jocul are un simbol sălbatic, care poate ocupa atât unul, cât și mai multe pătrate pe terenul de joc.

Regulile jocului Steam Tower

În joc, puteți ajusta mărimea pariului total. Acest lucru se face în felul următor:

 • Găsiți meniul nivelului de pariuri din consola din partea de jos a ecranului.
 • Utilizând tastele „” și „+„, selectați valoarea de la 1 la 100.
 • Pariul specificat este înmulțit automat cu 15 (adică cu numărul de linii de plată) și este retras din cont cu fiecare rotire.

În jocul Steam Tower butonul „i” este un control care vă permite să mergeți la tabelul de plată. Rotile încep să se rotească după ce faceți clic pe tasta rotundă din centrul panoului sub tambure. Butonul Autoplay activează modul de control automat. Dacă sunteți gata să faceți un pariu maxim într-un singur clic, ar trebui să utilizați butonul Max Bet.

Este destul de ușor să câștigi la Steam Tower. Pentru a face acest lucru, în timpul unei rotații, trebuie să colectați o combinație de 3, 4 sau 5 simboluri identice pe cel puțin una dintre linii. Lanțurile câștigătoare încep pe prima rolă și sunt situate de la stânga la dreapta. Nu există un joc de risc sau o risipă.

Simboluri și coeficienți

În Steam Tower ochiul balaurului formează cele mai înalte combinații. Coeficienții pentru ei sunt 40, 400 și 2000. Portretul personajului principal pe fundalul portocaliu mărește pariul liniar în 30, 300 sau 1.000 de ori. Simbolul fetei mărește pariul liniar în 25, 200 și 500 de ori. Multiplicatorii pentru pictograma turnului sunt 20, 100 și 300 Ca și în multe alte jocuri, există simboluri care reprezintă cantitățile de cărți. Ei au următorii coeficienți:

 • A – 15, 40 și 150
 • K – 7, 20 și 100
 • Q – 5, 15 și 75
 • J – 3, 10 și 50

Caracteristicile jocului

Un portret al protagonistului pe un fundal verde este un simbol sălbatic. Această imagine poate ocupa mai multe celule pe verticală și înlocuiește toate celelalte pictograme folosite în joc. Dacă în timpul unei rotații un simbol sălbatic ocupă întreaga bobină, încep 10 rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, se activează automat o opțiune bonus suplimentară. Un turn cu 16 etaje apare pe ecran. Fiecare dintre ele corespunde unui anumit nivel al jocului cu propriul său coeficient de multiplicare suplimentară a tuturor câștigurilor:

 • 1-3 etaje – x2
 • 4-6 etaje – x3
 • 7-9 etaje – x4
 • 10-12 etaje – x5
 • 13-15 etaje – x6
 • Etajul 16 – x7

Odată ce ați ajuns la nivelul 16, veți primi o plată instantă de 1.000 de monede înmulțită cu mărimea pariului curent. Fiecare simbol sălbatic care a apărut la etajul 16 crește numărul de rotiri gratuite cu încă 2.

Dacă ți-a plăcut Steam Tower vă recomandăm să încerci și Chicago.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.