[social_share_button]

Roaring Wilds Online

Roaring Wilds

Jocul Roaring Wilds este creat de Playtech și este dedicat vieții sălbatice. Are 5 role cu 3 celule verticale, pe care există 40 de linii de plată reglabile. Fiecare rundă promite câștiguri cu coeficienți de până la 100

Jocul este gata să ofere caracteristici de premiere cu adevărat sălbatice. Dintre acestea, există icoane speciale, datorită cărora puteți obține mai multe sume mai mari. Există, de asemenea, rotiri gratuite ale rolelor, precum și un joc de risc care poate fi lansat după obținerea oricărei combinații plătite în modul principal.

Regulile jocului Sloganul sălbatic

Înainte de a începe un joc în Roaring Wilds, utilizatorul trebuie să ajusteze două setări importante:

  • numărul de direcții active în timpul rotirii;
  • suma pariurilor pe fiecare linie.

Meniul Linii este situat în partea din stânga jos și vă permite să selectați o valoare de la 1 la 40. În partea dreaptă a acestuia, există controlul Bet Bet. Are butoane cu un minus și un plus, permițându-vă să alegeți suma de la 0,01 la 0,40 credite. Jucătorilor li se dă posibilitatea să activeze un pariu maxim într-un singur clic și să folosească toate liniile de câștig disponibile. Pentru a face acest lucru, un jucător trebuie să apese butonul Bet Max.

De asemenea, puteți utiliza aceste taste pe consola sub role:

  • info – afișează tabelul de plăți;
  • play auto – lansează o serie de rotiri automate;
  • juca – activează un joc de risc, funcționează numai după ce a câștigat;
  • spin – lansează o singură rotire într-un mod manual;
  • turbo on / off – activează și dezactivează animația accelerată.

În slotul Roaring Wilds, pe linia activă apar combinații de simboluri identice. Numărul lor poate fi de la 3 la 5. Lanțul ar trebui să înceapă pe prima rolă.

Câștiguri și bonusuri

Imaginea unui urs este un simbol sălbatic al slotului video Roaring Wilds. Înlocuiește toate pictogramele, cu excepția spătarului. Coeficienții pentru combinarea acestei pictograme sunt 200, 500, 1000. Acestea sunt cei mai mari coeficienți din joc. Cea mai generalizată pictogramă obișnuită este panterul, care multiplică linia de pariere cu 10, 50 și 200 de ori. Simbolurile sub formă de pești și păsări au coeficienții de multiplicare de 5, 20 și 100. Coeficienții pentru toate icoanele cu carduri mici plătite sunt 5, 15 și 100.

Joc de risc

După fiecare câștig în jocul principal, există o oportunitate de a intra în runda de risc. Se pornește cu butonul Gamble. Există două variante ale pariului:

  • ultima victorie (tasta dublă);
  • 50% din ultima sumă câștigată (butonul Double Half).

În jocul de risc, pe ecran sunt afișate 5 cărți. Numai una dintre ele este deschisă. Acesta este cartea dealerului. Din cele 4 rămase, un jucător trebuie să aleagă unul. Dacă este mai mare decât cartea dealerului, suma pariului este dublată. Dacă este mai mică – pariul va fi ars. În cazul unui câștigător, un utilizator are posibilitatea de a continua jocul. Dacă un jucător este mulțumit de suma primită, el poate apăsa butonul Colectare pentru a reveni la rotiri. Câștigurile sunt creditate în contul jucătorului.

Bonusurile jocului

Scatterul jocului Roaring Wilds este o labă de urs. Aceasta crește pariul total cu 5, 10 și 50 de ori, fără a depinde de liniile active. Când există 3 sau mai multe simboluri scatter, utilizatorul este recompensat cu 15 rotiri gratuite. În timpul lor, o combinație suplimentară de pictograme sub forma unei piese paw crește numărul de jocuri gratuite cu încă 15.


Top

Copyright © 2016 Pacanele-Online.com - Jocuri Pacanele Online Gratis.